ארוחת ילדים משודרגת – שניצלונים מצופים בקורנפלקס
אין ספק ששניצל הפך לסוג של מאכל לאומי וכבודו במקומו מונח. אנחנו החלטנו לשדרג אותו טיפונת כדי שיהיה לכם ולילדים קצת יותר מעניין וציפינו אותו בקורנפלקס!
אין ספק ששניצל הפך לסוג של מאכל לאומי וכבודו במקומו מונח. אנחנו החלטנו לשדרג אותו טיפונת כדי שיהיה לכם ולילדים קצת יותר מעניין וציפינו אותו בקורנפלקס!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 293.1 קק״ל 1465.3 קק״לפחמימות 32.3 גרם 161.6 גרםשומן 6.2 גרם 30.8 גרםנתרן 247.0 מ״ג 1235.0 מ״גחלבון 379.2 גרם 1896.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.4 גרםשומן רווי 1.0 גרם 4.9 גרםכולסטרול 132.1 מ״ג 660.4 מ״גסידן 16.3 מ״ג 81.6 מ״גברזל 4.6 מ״ג 23.2 מ״גאשלגן 398.6 מ״ג 1992.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות293
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 293.1 קק״ל 1465.3 קק״לפחמימות 32.3 גרם 161.6 גרםשומן 6.2 גרם 30.8 גרםנתרן 247.0 מ״ג 1235.0 מ״גחלבון 379.2 גרם 1896.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.4 גרםשומן רווי 1.0 גרם 4.9 גרםכולסטרול 132.1 מ״ג 660.4 מ״גסידן 16.3 מ״ג 81.6 מ״גברזל 4.6 מ״ג 23.2 מ״גאשלגן 398.6 מ״ג 1992.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 5.2 מ״גסגור
קשה מאוד לשדרג ולשנות את מלך מלכי המלכים של ארוחות הצהריים בישראל – השניצל! אבל אנחנו לא נפסיק לנסות. מה עושים כשפירורי הלחם נגמרו ובכל זאת רוצים להכין שניצל? מכינים שניצלונים משודרגים עם קורנפלקס. יש מצב שהילדים לא ירצו שתחזרו לפירורי לחם. ראו הוזהרתם!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 293 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בקערה גדולה מועכים בידיים את הקורנפלקס לפירורים עבים (לא אבקה).
- מכינים 3 צלחות עמוקות: אחת עם קמח, השנייה עם ביצה טרופה, מלח וחרדל והשלישית עם שברי הקורנפלקס.
- טובלים את נתחי העוף בקמח משני הצדדים, מנערים משאריות הקמח, טובלים בתערובת הביצה משני הצדדים ומעבירים לציפוי בשברי הקורנפלקס משני הצדדים.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את נתחי העוף המצופים משני הצדדים עד הזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
- מגישים עם קטשופ כמובן!
אין על שניצל קורנפלקס בעולם!
אופן הכנה
- בקערה גדולה מועכים בידיים את הקורנפלקס לפירורים עבים (לא אבקה).
- מכינים 3 צלחות עמוקות: אחת עם קמח, השנייה עם ביצה טרופה, מלח וחרדל והשלישית עם שברי הקורנפלקס.
- טובלים את נתחי העוף בקמח משני הצדדים, מנערים משאריות הקמח, טובלים בתערובת הביצה משני הצדדים ומעבירים לציפוי בשברי הקורנפלקס משני הצדדים.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את נתחי העוף המצופים משני הצדדים עד הזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
- מגישים עם קטשופ כמובן!
אין על שניצל קורנפלקס בעולם!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מזכיר שניצלים מצופים בבייגלה….. רעיון נהדר תודה רבה ועמוסה בקרוב!