ארוחת ילדים משודרגת – שניצלונים מצופים בקורנפלקס

אין ספק ששניצל הפך לסוג של מאכל לאומי וכבודו במקומו מונח. אנחנו החלטנו לשדרג אותו טיפונת כדי שיהיה לכם ולילדים קצת יותר מעניין וציפינו אותו בקורנפלקס!
אין ספק ששניצל הפך לסוג של מאכל לאומי וכבודו במקומו מונח. אנחנו החלטנו לשדרג אותו טיפונת כדי שיהיה לכם ולילדים קצת יותר מעניין וציפינו אותו בקורנפלקס!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    293
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.1 קק״ל 1465.3 קק״ל
    פחמימות 32.3 גרם 161.6 גרם
    שומן 6.2 גרם 30.8 גרם
    נתרן 247.0 מ״ג 1235.0 מ״ג
    חלבון 379.2 גרם 1896.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 4.9 גרם
    כולסטרול 132.1 מ״ג 660.4 מ״ג
    סידן 16.3 מ״ג 81.6 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 23.2 מ״ג
    אשלגן 398.6 מ״ג 1992.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    293
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.1 קק״ל 1465.3 קק״ל
    פחמימות 32.3 גרם 161.6 גרם
    שומן 6.2 גרם 30.8 גרם
    נתרן 247.0 מ״ג 1235.0 מ״ג
    חלבון 379.2 גרם 1896.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 4.9 גרם
    כולסטרול 132.1 מ״ג 660.4 מ״ג
    סידן 16.3 מ״ג 81.6 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 23.2 מ״ג
    אשלגן 398.6 מ״ג 1992.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור

קשה מאוד לשדרג ולשנות את מלך מלכי המלכים של ארוחות הצהריים בישראל – השניצל! אבל אנחנו לא נפסיק לנסות. מה עושים כשפירורי הלחם נגמרו ובכל זאת רוצים להכין שניצל? מכינים שניצלונים משודרגים עם קורנפלקס. יש מצב שהילדים לא ירצו שתחזרו לפירורי לחם. ראו הוזהרתם!

שניצלונים מצופים בקורנפלקס, איזה שידרוג!
שניצלונים מצופים בקורנפלקס, איזה שידרוג!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
מערכת Foody
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מועכים בידיים את הקורנפלקס לפירורים עבים (לא אבקה).
  2.  מכינים 3 צלחות עמוקות: אחת עם קמח, השנייה עם ביצה טרופה, מלח וחרדל והשלישית עם שברי הקורנפלקס.
  3. טובלים את נתחי העוף בקמח משני הצדדים, מנערים משאריות הקמח, טובלים בתערובת הביצה משני הצדדים ומעבירים לציפוי בשברי הקורנפלקס משני הצדדים.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את נתחי העוף המצופים משני הצדדים עד הזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
  5. מגישים עם קטשופ כמובן!
    שניצלונים-מצופים-קורנפלקס                                                                     אין על שניצל קורנפלקס בעולם!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחת ילדים משודרגת – שניצלונים מצופים בקורנפלקס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    רוני שגיא

    מזכיר שניצלים מצופים בבייגלה….. רעיון נהדר תודה רבה ועמוסה בקרוב!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות