בגט רוסטביף מטורף על הפלנצ’ה

בגט עם רוסטביף עסיסי שנצלה על הפלאנצ'ה, מתבל טעים ועשיר, ירקות והרבה אהבה, מנה מנצחת שכולם יאהבו ויטרפו בהנאה
בגט עם רוסטביף עסיסי שנצלה על הפלאנצ'ה, מתבל טעים ועשיר, ירקות והרבה אהבה, מנה מנצחת שכולם יאהבו ויטרפו בהנאה
  • שחר חן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    2005
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2004.9 קק״ל 2004.9 קק״ל
    פחמימות 241.5 גרם 241.5 גרם
    סוכר 27.4 גרם 27.4 גרם
    שומן 68.9 גרם 68.9 גרם
    נתרן 6419.8 מ״ג 6419.8 מ״ג
    חלבון 88.3 גרם 88.3 גרם
    סיבים תזונתיים 25.0 גרם 25.0 גרם
    שומן רווי 34.6 גרם 34.6 גרם
    כולסטרול 296.0 מ״ג 296.0 מ״ג
    סידן 362.6 מ״ג 362.6 מ״ג
    ברזל 15.0 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 2978.8 מ״ג 2978.8 מ״ג
    אבץ 17.3 מ״ג 17.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    2005
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2004.9 קק״ל 2004.9 קק״ל
    פחמימות 241.5 גרם 241.5 גרם
    סוכר 27.4 גרם 27.4 גרם
    שומן 68.9 גרם 68.9 גרם
    נתרן 6419.8 מ״ג 6419.8 מ״ג
    חלבון 88.3 גרם 88.3 גרם
    סיבים תזונתיים 25.0 גרם 25.0 גרם
    שומן רווי 34.6 גרם 34.6 גרם
    כולסטרול 296.0 מ״ג 296.0 מ״ג
    סידן 362.6 מ״ג 362.6 מ״ג
    ברזל 15.0 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 2978.8 מ״ג 2978.8 מ״ג
    אבץ 17.3 מ״ג 17.3 מ״ג
    סגור

תמיד כשחברים שלי הקרניבורים רוצים שנעשה ערב בשרים הם יודעים שיש מנה אחת שאי אפשר לעמוד בפיתוי שלה.

מנה מפוצצת בבשר רוסטביף עסיסי עם טריאקי צ’ילי שום גבישי והרבה אהבה, קצת מיונז קצת חריף בתוך בגט טרי זה ביס חלומי ועסיסי!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוסטביף

מתבל מיונז


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוסטביף: חותכים בצל לבן לרצועות וצורבים על פלנצ’ה עם מעט שמן זית עד שמתחיל להזהיב, נזהרים לא לשרוף אותו ואם צריך מנמיכים קצת את עוצמת האש.
  2. ברגע שמזהיב מוסיפים את חתיכות הרוסטביף/אנטריקוט ומוסיפים מיד את רוטב הטריאקי והצ’ילי מתוק עם שום גבישי, מלח ופלפל (מוסיפים ממש חצי כפית מלח, אפילו פחות) ומתחילים לקצוץ בעזרת שפכטלים (מרית מתכת) על הפלנצ’ה. נזהרים לא לייבש את החתיכות, אם צריך מוסיפים עוד קצת טריאקי או תיבול שאוהבים.
  3. מכינים את מתבל המיונז: מכניסים לקערית קטנה 3 כפות גדושות מיונז עם צ’ילי מתוק, מערבבים וטועמים לוודא שטעים.
  4. מרכיבים את הבגט: מורחים את המתבל בבגט, מוסיפים כמות רוסטביף יפה. שמים כרוב לבן, בצל סגול, עגבנייה ומלפפון חמוץ חתוכים דק.
  5. חותיכם את הבגט ל-2, מזלפים עוד קצת מרוטב המיונז צ’ילי ונותנים ביס!

    בגט רוסטביף על הפלנצ'ה
    בגט רוסטביף על הפלנצ’ה. צילום: שחר חן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות