בואיקוס גבינה של שי-לי ליפא

בואיקוס גבינה אישיים ב5 צעדים פשוטים! מתכון פשוט, מהיר וטעים ללחמניות גבינה רכות וממכרות במיוחד מהמטבח הבלקני של שי-לי ליפא.
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל200 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  2. קוצצים גס את הלימון הכבוש.
  3. מערבלים את כל החומרים במעבד מזון עם להב פלסטיק, רק עד לקבלת בצק אחיד ורך.
  4. יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ, טובלים את כיפת הכדור בשומשום ומניחים בתבניות במרווחים של 3 ס”מ.
  5. אופים 25-20 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 40 מנות
קלוריות 106.2 קק״ל 4249.6 קק״ל
פחמימות 11.2 גרם 448.5 גרם
שומן 7.0 גרם 280.8 גרם
נתרן 170.5 מ״ג 6820.2 מ״ג
חלבון 3.3 גרם 131.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 13.5 גרם
שומן רווי 3.6 גרם 145.7 גרם
כולסטרול 17.6 מ״ג 705.0 מ״ג
סידן 70.9 מ״ג 2834.2 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 19.9 מ״ג
אשלגן 37.9 מ״ג 1516.2 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 18.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody