סנו רקע

בון אפטיט: קרולר סופגנייה בגרסה צרפתית

עדי קלינגהופר מכינה לנו קרולר, סופגניות צרפתיות נפלאות עשויות בצק פחזניות. מתכון עם אזהרה: אחרי שתטעמו קרולר, יש סיכוי שלא לא תרצו לטעום יותר סופגנייה קלאסית!
עדי קלינגהופר מכינה לנו קרולר, סופגניות צרפתיות נפלאות עשויות בצק פחזניות. מתכון עם אזהרה: אחרי שתטעמו קרולר, יש סיכוי שלא לא תרצו לטעום יותר סופגנייה קלאסית!
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    132
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 131.6 קק״ל 2105.3 קק״ל
    פחמימות 11.4 גרם 183.2 גרם
    שומן 8.1 גרם 130.0 גרם
    נתרן 53.1 מ״ג 849.3 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 58.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 69.1 גרם
    כולסטרול 90.0 מ״ג 1439.2 מ״ג
    סידן 19.2 מ״ג 306.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 42.6 מ״ג 682.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    132
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 131.6 קק״ל 2105.3 קק״ל
    פחמימות 11.4 גרם 183.2 גרם
    שומן 8.1 גרם 130.0 גרם
    נתרן 53.1 מ״ג 849.3 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 58.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 69.1 גרם
    כולסטרול 90.0 מ״ג 1439.2 מ״ג
    סידן 19.2 מ״ג 306.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 42.6 מ״ג 682.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים לקלחת את החלב, המים, החמאה, הסוכר והמלח. מביאים לרתיחה ומערבבים עד המסה מלאה של החמאה.
  2. מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עד לקבלת בצק, מורידים את הקלחת מהגז ומעבירים את הבצק לקערת המיקסר.
  3. מחברים וו גיטרה ומתחילים לערבב על מהירות איטית במשך כ- 15 דקות עד שהבצק מתקרר לחלוטין.
  4. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב מתמיד, עד לקבלת בצק אחיד.
  5. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר ומכניסים לקירור במשך 60 דקות.
  6. לאחר הקירור מזלפים צורת טבעות גדולות מעל ריבועי סנו סושי - נייר אפייה טבעי.
  7. בסיר רחב מחממים שמן לטיגון. כשהשמן חם מכניסים את ריבועי נייר האפייה עם הבצק ומטגנים עד להזהבה מכל צד.
  8. לאחר מכן מוציאים מהשמן, מעבירים אל קערת הסוכר ומצפים.

    קרולר
    קרולר מענג. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בון אפטיט: קרולר סופגנייה בגרסה צרפתית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    הלן לוי

    המתכון נראה נפלא. מה זה ריבועי נייר אפיה? למה צריך לטגן עם הנייר-מה זה נותן?

      Avatar
      מערכת Foody

      גוזרים את נייר האפייה לריבועים בגודל הסופגנייה. הטיגון עם נייר האפייה משאיר את הצורה היפה של הסופגנייה במשך הטיגון. אפשר כמובן לטגן גם רגיל ללא נייר האפייה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות