בורקס תפוחי אדמה ללא גלוטן במיוחד לפסח, אבל לא רק!

מי לא אוהב בורקס תפוח אדמה? במקום לאפות בורקס עם בצק עלים וקלוריות מיותרות, קבלו מתכון של בורקס תפוחי אדמה ללא גלוטן שמכינים עם טריק מיוחד
מי לא אוהב בורקס תפוח אדמה? במקום לאפות בורקס עם בצק עלים וקלוריות מיותרות, קבלו מתכון של בורקס תפוחי אדמה ללא גלוטן שמכינים עם טריק מיוחד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    88
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 88.1 קק״ל 2201.3 קק״ל
    פחמימות 9.1 גרם 227.3 גרם
    שומן 3.8 גרם 94.7 גרם
    נתרן 150.7 מ״ג 3766.5 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 21.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 9.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.7 מ״ג 42.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 11.7 מ״ג 292.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    88
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 88.1 קק״ל 2201.3 קק״ל
    פחמימות 9.1 גרם 227.3 גרם
    שומן 3.8 גרם 94.7 גרם
    נתרן 150.7 מ״ג 3766.5 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 21.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 9.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.7 מ״ג 42.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 11.7 מ״ג 292.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בורקס

מלית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. קולפים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה.
  3. מחממים את השמן במחבת ומאדים את הבצל עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים את הבצל לתפוחי האדמה, מתבלים ומערבבים היטב. משאירים בצד.
  5. ממלאים קערה רחבה בקוטר גדול מזה של דפי האורז במים חמימים וטובלים דף אורז לשנייה אחת בלבד. הוא עדיין אמור להישאר קצת נוקשה, כי הוא מתרכך בזמן קיפול הבורקסים.
  6. מעבירים את דף האורז לקרש חיתוך ומניחים כף מהמלית בצד התחתון של הדף.
  7. מקפלים את שולי הדף על המילוי בצורת מעטפה ומגלגלים למלבן בורקס. ממשיכים עם יתר דפי האורז.
  8. מניחים את הבורקסים על התבנית עם התפר כלפי מטה, מברישים קלות בשמן ומפזרים שומשום.
  9. אופים במשך כשעה, עד שהבורקסים משחימים ונהיים פריכים מכל הצדדים.
  10. מגישים מיד עם סלט ירוק בצד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס תפוחי אדמה ללא גלוטן במיוחד לפסח, אבל לא רק!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    בורקס דפי אורז

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    לאה שוורץ

    היכן ניתן להשיג דפי אורז?

      Avatar
      תמר שורצברד

      במחלקות האסיאתיות בכל סופרמרקט או בחנויות המתמחות במוצרי המזרח הרחוק

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות