בורקס תפוחי אדמה ללא גלוטן

מי לא אוהב בורקס תפוח אדמה? במקום לאפות בורקס עם בצק עלים וקלוריות מיותרות, קבלו מתכון של בורקס תפוחי אדמה ללא גלוטן שמכינים עם טריק מיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

בורקס

מלית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. קולפים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה.
  3. מחממים את השמן במחבת ומאדים את הבצל עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים את הבצל לתפוחי האדמה, מתבלים ומערבבים היטב. משאירים בצד.
  5. ממלאים קערה רחבה בקוטר גדול מזה של דפי האורז במים חמימים וטובלים דף אורז לשנייה אחת בלבד. הוא עדיין אמור להישאר קצת נוקשה, כי הוא מתרכך בזמן קיפול הבורקסים.
  6. מעבירים את דף האורז לקרש חיתוך ומניחים כף מהמלית בצד התחתון של הדף.
  7. מקפלים את שולי הדף על המילוי בצורת מעטפה ומגלגלים למלבן בורקס. ממשיכים עם יתר דפי האורז.
  8. מניחים את הבורקסים על התבנית עם התפר כלפי מטה, מברישים קלות בשמן ומפזרים שומשום.
  9. אופים במשך כשעה, עד שהבורקסים משחימים ונהיים פריכים מכל הצדדים.
  10. מגישים מיד עם סלט ירוק בצד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 39.9 קק״ל 998.2 קק״ל
פחמימות 0.4 גרם 11.1 גרם
שומן 4.2 גרם 105.4 גרם
נתרן 62.2 מ״ג 1556.1 מ״ג
חלבון 0.2 גרם 4.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.5 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 12.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 7.9 מ״ג 197.9 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 3.0 מ״ג
אשלגן 9.1 מ״ג 228.7 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    בורקס דפי אורז

תגובות (2)

    Avatar
    לאה שוורץ

    היכן ניתן להשיג דפי אורז?

      Avatar
      תמר שורצברד

      במחלקות האסיאתיות בכל סופרמרקט או בחנויות המתמחות במוצרי המזרח הרחוק

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody