המנחמת המפורסמת – עוגת מייפל בחושה של קרין גורן

עוגה בחושה עם מייפל היא עוגה נהדרת לאירוח או סתם ככה ליד הקפה - פרווה, חגיגית, טעימה ומתוקה. וגם אפשר לאפות אותה בתבנית מיוחדת ויפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה בעזרת תרסיס השמן. מרתיחים את המים בקומקום.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 10 דקות במהירות מקסימלית. מוסיפים את סירופ המייפל והשמן ומקציפים קצרות לאיחוד.
  3. מוסיפים לאט את השמן תוך כדי הקצפה.
  4. מוסיפים את הקמח התופח ומקציפים לאט עד שאין גושים.
  5. עוצרים את פעולת המיקסר, מוסיפים את המים הרותחים בבת אחת ובזהירות, ומקציפים לאט לאיחוד.
  6. מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 55 דקות, עד להזהבה.
  7. מצננים, מחלצים, מזלפים את המייפל מעל ומגישים.

הערות

  • אפשר לשדרג את העוגה בתוספת של 1 כוס שברי אגוזי פקאן
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 620.9 קק״ל 4966.9 קק״ל
פחמימות 82.8 גרם 662.2 גרם
שומן 29.2 גרם 233.9 גרם
נתרן 597.5 מ״ג 4779.8 מ״ג
חלבון 8.4 גרם 67.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 23.0 גרם
כולסטרול 147.7 מ״ג 1181.6 מ״ג
סידן 52.7 מ״ג 421.5 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 11.4 מ״ג
אשלגן 173.1 מ״ג 1384.8 מ״ג
אבץ 2.3 מ״ג 18.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    רכה ומתוקה. עוגת מייפל

תגובה אחת

    Avatar
    אלישבע

    עוגה טעימה מאד, לא כבדה ולא מתוקה מידי.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody