בינג סיני: פנקייק שטוח במילוי בצל ירוק

רותם ליברזון מכינה בינג: פנקייק סיני שטוח ומגולגל על המחבת במילוי בצל ירוק, שטובלים ברוטב אסיאתי משגע שמכינים בצ'יק!
רותם ליברזון מכינה בינג: פנקייק סיני שטוח ומגולגל על המחבת במילוי בצל ירוק, שטובלים ברוטב אסיאתי משגע שמכינים בצ'יק!
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    382
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 382.2 קק״ל 1528.8 קק״ל
    פחמימות 46.9 גרם 187.5 גרם
    שומן 18.6 גרם 74.5 גרם
    נתרן 775.5 מ״ג 3102.0 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 26.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.5 מ״ג 41.8 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 67.1 מ״ג 268.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    382
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 382.2 קק״ל 1528.8 קק״ל
    פחמימות 46.9 גרם 187.5 גרם
    שומן 18.6 גרם 74.5 גרם
    נתרן 775.5 מ״ג 3102.0 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 26.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.5 מ״ג 41.8 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 67.1 מ״ג 268.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

רוטב


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה מכניסים את כל המרכיבים ולשים במשך 10 דקות על מהירות בינונית עד שהבצק אחיד.
  2. מכסים ומניחים לבצק לנוח במשך שעה.
  3. מחלקים את הבצק ל-3 חתיכות ומניחים כל חתיכה על משטח משומן היטב.
  4. בידיים משומנות משטחים לעיגול דק ושטוח.
  5. מכסים היטב בבצל ירוק ומגלגלים לצורה של רולדה.
  6. את הרולדה מגלגלים לצורת שבלול ומשטחים שוב לפנקייק שטוח.
  7. מטגנים את הפנקייק במחבת משומנת וחמה מאוד, משני הצדדים, עד שהפנקייק שחום היטב.
  8. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
  9. מגישים את הפנקייק חם לצד הרוטב.
בינג סיני 2
בינג סיני פנקייק מטריף. צילום: רותם ליברזון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בינג סיני: פנקייק שטוח במילוי בצל ירוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות