
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
-
1 1/4
כוסות או 250 גרם סוכר לבן
-
3 ביצים M
-
1 כפית תמצית שקדים
-
3
כוסות או 420 גרם קמח תופח
-
2
כוסות או 200 גרם שקדים טבעיים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית השקדים במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הקמח ומקציפים לבצק רטוב. מערבבים פנימה ידנית את השקדים.
- בידיים רטובות יוצרים 2 גלילים, מניחים על גבי התבנית ואופים 30 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים.
- מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות. פורסים את הגלילים בסכין חדה לעובי 1/2 ס”מ באלכסון. מסדרים על רשת התנור ומחזירים לאפייה לייבוש ל-20 דקות.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
4193.2
קק״ל
4193.2
קק״ל
פחמימות
530.1
גרם
530.1
גרם
שומן
169.5
גרם
169.5
גרם
נתרן
5061.6
מ״ג
5061.6
מ״ג
חלבון
125.2
גרם
125.2
גרם
סיבים תזונתיים
37.0
גרם
37.0
גרם
שומן רווי
18.1
גרם
18.1
גרם
כולסטרול
888.3
מ״ג
888.3
מ״ג
סידן
949.9
מ״ג
949.9
מ״ג
ברזל
19.2
מ״ג
19.2
מ״ג
אשלגן
2812.8
מ״ג
2812.8
מ״ג
אבץ
13.8
מ״ג
13.8
מ״ג
תגובות (0)