ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים

ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים אלה עוגיות איטלקיות מפורסמות, פשוטות להכנה, שמושלמת ליד הקפה או תה, ומתאימות לאירוח וגם ליומיום
ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים אלה עוגיות איטלקיות מפורסמות, פשוטות להכנה, שמושלמת ליד הקפה או תה, ומתאימות לאירוח וגם ליומיום
  • קרין גורן
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4263
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4263.3 קק״ל 4263.3 קק״ל
    פחמימות 556.1 גרם 556.1 גרם
    שומן 168.3 גרם 168.3 גרם
    נתרן 5268.3 מ״ג 5268.3 מ״ג
    חלבון 121.3 גרם 121.3 גרם
    סיבים תזונתיים 37.0 גרם 37.0 גרם
    שומן רווי 17.2 גרם 17.2 גרם
    כולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 928.9 מ״ג 928.9 מ״ג
    ברזל 17.6 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 2758.8 מ״ג 2758.8 מ״ג
    אבץ 13.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4263
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4263.3 קק״ל 4263.3 קק״ל
    פחמימות 556.1 גרם 556.1 גרם
    שומן 168.3 גרם 168.3 גרם
    נתרן 5268.3 מ״ג 5268.3 מ״ג
    חלבון 121.3 גרם 121.3 גרם
    סיבים תזונתיים 37.0 גרם 37.0 גרם
    שומן רווי 17.2 גרם 17.2 גרם
    כולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 928.9 מ״ג 928.9 מ״ג
    ברזל 17.6 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 2758.8 מ״ג 2758.8 מ״ג
    אבץ 13.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית השקדים במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
  3. מוסיפים את הקמח ומקציפים לבצק רטוב. מערבבים פנימה ידנית את השקדים.
  4. בידיים רטובות יוצרים 2 גלילים, מניחים על גבי התבנית ואופים 30 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים.
  5. מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות. פורסים את הגלילים בסכין חדה לעובי 1/2 ס”מ באלכסון. מסדרים על רשת התנור ומחזירים לאפייה לייבוש ל-20 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    danitf27

    מתכון מעולה.

    Avatar
    Sorel K

    יצא מושלם!

    Avatar
    jenny salomon

    נהדר! ?

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    הילה

    הי קרין , יש אופציה לחלופה במקום סוכר? האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי הילה, לא ניסיתי, אבל אפשר לנסות עם תחליפי סוכר שונים (כמו סוויטנגו). אפשר להמיר בקמח כוסמין (לבן, לא מלא)

    Avatar
    מוריה

    קרין כול הכבוד שאת הבאת את המתכון הטעים הזה בגרסה קלה בלי הסתבכות כמו שראיתי במתכון אחר בתודה מוריה שאהבה והולכת לעשות את המתכון הזה בלי ההיסתבכויות

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לשמוע מוריה!

    Avatar
    אביבה קקו

    האם אפשר להוסיף גם קצת פירות יבשים?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט. הבצק הזה סובל הכל. זה יצא נהדר.

    Avatar
    מערכת Foody

    היי, תודה רבה! גם שלך נראה נהדר!!!

    Avatar
    פנינה סילבר

    יצא מושלם ולא מתפורר! ממליצה לפרוס יום אחרי האפיה. הוספתי גם אגוזי לוז ושוקוציפ.שידרג ממש!

    Avatar
    מערכת Foody

    היי פנינה, שמחים לשמוע שאהבת את המתכון והשדרוגים נשמעים מעולה!!!

    Avatar
    דבורה סולטן

    שלום, אפשר להחליף את הקמח תופח באבקת אפיה?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות