ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים

ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים אלה עוגיות איטלקיות מפורסמות, פשוטות להכנה, שמושלמת ליד הקפה או תה, ומתאימות לאירוח וגם ליומיום
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית השקדים במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
  3. מוסיפים את הקמח ומקציפים לבצק רטוב. מערבבים פנימה ידנית את השקדים.
  4. בידיים רטובות יוצרים 2 גלילים, מניחים על גבי התבנית ואופים 30 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים.
  5. מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות. פורסים את הגלילים בסכין חדה לעובי 1/2 ס”מ באלכסון. מסדרים על רשת התנור ומחזירים לאפייה לייבוש ל-20 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4193.2 קק״ל 4193.2 קק״ל
פחמימות 530.1 גרם 530.1 גרם
שומן 169.5 גרם 169.5 גרם
נתרן 5061.6 מ״ג 5061.6 מ״ג
חלבון 125.2 גרם 125.2 גרם
סיבים תזונתיים 37.0 גרם 37.0 גרם
שומן רווי 18.1 גרם 18.1 גרם
כולסטרול 888.3 מ״ג 888.3 מ״ג
סידן 949.9 מ״ג 949.9 מ״ג
ברזל 19.2 מ״ג 19.2 מ״ג
אשלגן 2812.8 מ״ג 2812.8 מ״ג
אבץ 13.8 מ״ג 13.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody