רקע סימנס

ביסקוטי שקדים עוגיות איטלקיות קריספיות נהדרות

אם גם לכם מתחשק לפתוח את הבוקר עם ספל אספרסו לצד עוגיית ביסקוטי שקדים ארומטית לטבילה, קבלו מתכון מהיר וקל לעוגיה הביתית והטעימה
אם גם לכם מתחשק לפתוח את הבוקר עם ספל אספרסו לצד עוגיית ביסקוטי שקדים ארומטית לטבילה, קבלו מתכון מהיר וקל לעוגיה הביתית והטעימה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.5 קק״ל 4095.3 קק״ל
    פחמימות 11.6 גרם 637.0 גרם
    שומן 2.3 גרם 124.8 גרם
    נתרן 33.2 מ״ג 1828.2 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 102.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 40.2 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 13.3 גרם
    כולסטרול 12.9 מ״ג 707.7 מ״ג
    סידן 13.7 מ״ג 751.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 36.9 מ״ג 2029.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 11.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.5 קק״ל 4095.3 קק״ל
    פחמימות 11.6 גרם 637.0 גרם
    שומן 2.3 גרם 124.8 גרם
    נתרן 33.2 מ״ג 1828.2 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 102.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 40.2 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 13.3 גרם
    כולסטרול 12.9 מ״ג 707.7 מ״ג
    סידן 13.7 מ״ג 751.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 36.9 מ״ג 2029.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 11.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח וקליפת תפוז בקערה עם כף עץ. מוסיפים חלמונים וביצה ומערבבים לעיסה אחידה.

    ביסקוטי שקדים-מערבבים את כל המצרכים
    מערבבים את כל המצרכים בקערה. צילום: שי אפגין

  3. מוסיפים את השקדים ומערבבים לפיזור אחיד. מחלקים את התערובת לשני חלקים שווים.

    ביסקוטי שקדים - מכניסים שקדים לקערה
    מוסיפים את השקדים ומערבבים. צילום: שי אפגין

  4. בידיים מקומחות מעצבים את הבצק לשתי כיכרות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מניחים בתבניות נפרדות שלא יתפחו ויתאחדו.

    ביסקוטי שקדים- יוצרים כיכר בידיים מקומחות
    מעצבים את הבצק לכיכר. צילום: שי אפגין

  5. אופים בתנור 20 דקות עד שהכיכרות מוצקות ויבשות אבל לא מזהיבות.

    ביסקוטי שקדים-אופים בתנור
    אופים את הכיכר בתנור. צילום: שי אפגין

  6. מוציאים מהתנור בתכנית 4D, מורידים את החום ל-160 מעלות.
  7. מצננים את הכיכרות ופורסים לפרוסות דקות ואחידות ככל הניתן.

    ביסקוטי שקדים- מוציאים ופורסים
    פורסים לפרוסות דקות. צילום: שי אפגין

  8. מניחים את הפרוסות על רשת התנור או בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים-מייבשים עוד 15-10 דקות עד שהצד החתוך מזהיב קלות ומתייבש.

    ביסקוטי שקדים- מכניסים לתנור
    מניחים את הפרוסות בתבנית ומייבשים בתנור. צילום: שי אפגין

  9. ניתן לשמור בקופסה אטומה כשבועיים.
  10. מגישים עם קפה מפולי קפה אמיתיים במכונה.
ביסקוטי שקדים משגע
ביסקוטי שקדים. צילום: שי אפגין
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ביסקוטי שקדים עוגיות איטלקיות קריספיות נהדרות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות