סנו רקע

ביס מפנק: מיני מרנג מקושטים בפיצוחים ושוקולד

מרנג מקושט בקלי קלות: קינוח קליל ומושלם לחג הפסח שנראה כמו תכשיטים אכילים. מעולה גם למי שנמנע מקמח במהלך כל השנה
מרנג מקושט בקלי קלות: קינוח קליל ומושלם לחג הפסח שנראה כמו תכשיטים אכילים. מעולה גם למי שנמנע מקמח במהלך כל השנה
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 202.9 קק״ל 2435.3 קק״ל
    פחמימות 40.8 גרם 489.0 גרם
    שומן 4.5 גרם 54.2 גרם
    נתרן 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 13.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 121.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 67.2 מ״ג 806.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 202.9 קק״ל 2435.3 קק״ל
    פחמימות 40.8 גרם 489.0 גרם
    שומן 4.5 גרם 54.2 גרם
    נתרן 1.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 13.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 121.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 67.2 מ״ג 806.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור

יש המון קינוחים שמבוססים על מרנג, כמו פבלובה למשל. במתכון הזה נכין מעין פטיפורים קטנים לקינוח אחרי כל האוכל של הסדר. קליל, מתוק ומשדרג גם את נראות השולחן – כי הם כל כך יפים! עיגולי מרנג במילוי שוקולד, משובצים באגוזים וחמוציות, ישר מהמטבח לשולחן החג.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מקציפים בקערת מיקסר במהירות גבוהה סוכר וחלבונים עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
  2. מעבירים את התערובת לשקית זיפר סליידר L עם צנתר עגול ומזלפים על נייר אפייה טבעי תחתיות של מרנג עם שוליים נמוכים.
  3. מחממים תנור לחום של 90 מעלות ואופים במשך שעה עד שהמרנגים יבשים.
  4. מניחים בתבנית אינגליש קייק מנייר את הפיסטוקים ואגוזי הלוז וקולים בתנור בחום של 150 מעלות במשך עשר דקות.
  5. שמים את השוקולד בשקית זיפר, סוגרים את השקית היטב ומניחים בכוס מים רותחים, עד שכל השוקולד נמס.
  6. חותכים את הקצה מעט (חור קטן) ומזלפים מעט שוקולד על כל מרנג.
  7. מסדרים על כל מרנג- פיסטוק, אגוז לוז, וחמוצית.
  8. לאחר שהשוקולד התייצב, שומרים בכלי אטום עד להגשה.

    מרנג מקושט בשוקולד ופיצוחים. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן
    מרנג מקושט בשוקולד ופיצוחים. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ביס מפנק: מיני מרנג מקושטים בפיצוחים ושוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות