בלונדיז לוטוס ובייגלה מושלמים של עוגיונט

כולם כבר מכירים את הבלונדי - האחות הבלונדינית של הבראוני. קבלו אותה עם טוויסט! בלונדיז לוטוס עם בייגלה שנותן קראנץ' ומליחות מאזנת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
  2. טורפים חמאה, סוכר, ביצים, וניל, מלח וממרח לוטוס בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.

    המרכיבים הרטובים בקערה
    טורפים בקערה לתערובת אחידה.

  3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים עד שהם נטמעים בתערובת.
  4. מוסיפים עוגיות שבורות ומערבבים בעזרת מרית עד לפיזור אחיד בבלילה.
  5. יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת ומיישרים את פני השטח.
  6. מסדרים בייגלה מעל בצורה מסודרת.
  7. אופים במשך 15-20 דקות או עד שהבלונדיס מתייצבים בצדדים אך עדיין מעט רכים במרכז.
  8. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר לפני שחותכים.
  9. חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.
בלונדיז לוטוס ובייגלה. צילום: נטלי לוין
בלונדיז לוטוס ובייגלה. צילום: נטלי לוין
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2074.7 קק״ל 2074.7 קק״ל
פחמימות 300.2 גרם 300.2 גרם
שומן 82.3 גרם 82.3 גרם
נתרן 1264.9 מ״ג 1264.9 מ״ג
חלבון 32.9 גרם 32.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.7 גרם 2.7 גרם
שומן רווי 45.9 גרם 45.9 גרם
כולסטרול 678.4 מ״ג 678.4 מ״ג
סידן 178.6 מ״ג 178.6 מ״ג
ברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
אשלגן 437.3 מ״ג 437.3 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar