בלונדיז לוטוס ובייגלה מושלמים של עוגיונט

כולם כבר מכירים את הבלונדי - האחות הבלונדינית של הבראוני. קבלו אותה עם טוויסט! בלונדיז לוטוס עם בייגלה שנותן קראנץ' ומליחות מאזנת
כולם כבר מכירים את הבלונדי - האחות הבלונדינית של הבראוני. קבלו אותה עם טוויסט! בלונדיז לוטוס עם בייגלה שנותן קראנץ' ומליחות מאזנת
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    2847
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2847.2 קק״ל 2847.2 קק״ל
    פחמימות 377.3 גרם 377.3 גרם
    שומן 130.4 גרם 130.4 גרם
    נתרן 1572.5 מ״ג 1572.5 מ״ג
    חלבון 40.1 גרם 40.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 55.6 גרם 55.6 גרם
    כולסטרול 762.8 מ״ג 762.8 מ״ג
    סידן 201.3 מ״ג 201.3 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 544.2 מ״ג 544.2 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    2847
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2847.2 קק״ל 2847.2 קק״ל
    פחמימות 377.3 גרם 377.3 גרם
    שומן 130.4 גרם 130.4 גרם
    נתרן 1572.5 מ״ג 1572.5 מ״ג
    חלבון 40.1 גרם 40.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 55.6 גרם 55.6 גרם
    כולסטרול 762.8 מ״ג 762.8 מ״ג
    סידן 201.3 מ״ג 201.3 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 544.2 מ״ג 544.2 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
  2. טורפים חמאה, סוכר, ביצים, וניל, מלח וממרח לוטוס בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.

    המרכיבים הרטובים בקערה
    טורפים בקערה לתערובת אחידה.

  3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים עד שהם נטמעים בתערובת.
  4. מוסיפים עוגיות שבורות ומערבבים בעזרת מרית עד לפיזור אחיד בבלילה.
  5. יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת ומיישרים את פני השטח.
  6. מסדרים בייגלה מעל בצורה מסודרת.
  7. אופים במשך 15-20 דקות או עד שהבלונדיס מתייצבים בצדדים אך עדיין מעט רכים במרכז.
  8. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר לפני שחותכים.
  9. חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.
בלונדיז לוטוס ובייגלה. צילום: נטלי לוין
בלונדיז לוטוס ובייגלה. צילום: נטלי לוין
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בלונדיז לוטוס ובייגלה מושלמים של עוגיונט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את החמאה במחמאה.

    Avatar
    יסכה

    מתכון מטורףף!! ממש שילוב טעמים נדיר! הבייגלה מתייבש ואז לא טעים לאכול אז אני מחליפה במקום בייגלה אני שמה מלח גס מעל העוגם וזה ממש אחלה! תודה רבה:)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות