בלינצ’ס במילוי גבינה ודובדבנים מקמח כוסמין

שר פיטנס משדרגת את הבלינצ'ס הקלאסי ומשתמשת בקמח כוסמין ובגבינה רזה. התוצאה? בלינצ'ס במילוי גבינה קלים להכנה, בריאים ובמינימום קלוריות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

בלילה

מלית

עיטור

אופן הכנה

  1. שמים בקערה גדולה מייפל, חלב, ביצים, וניל, שמן וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה.
  2. משמנים היטב את המחבת עם תרסיס השמן ומוזגים מצקת מהבלילה. מטים את המחבת עד שהבלילה מכסה באופן אחיד את התחתית. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה קלה.
  3. חוצים את הדובדבנים.
  4. מערבבים את כל חומרי המלית ומחצית מהדובדבנים (שומרים מחצית מהדובדבנים לעיטור).
  5. מניחים כף מהמלית בחלק התחתון של כל בלינצ’ס ומגלגלים לגליל מהודק. מפדרים באבקת סוכר, מפזרים את חצאי הדובדבנים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 118.5 קק״ל 1184.7 קק״ל
פחמימות 8.4 גרם 83.6 גרם
שומן 5.6 גרם 56.0 גרם
נתרן 73.1 מ״ג 730.9 מ״ג
חלבון 5.7 גרם 57.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.5 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 19.8 גרם
כולסטרול 57.8 מ״ג 577.5 מ״ג
סידן 186.0 מ״ג 1860.4 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״ג
אשלגן 119.7 מ״ג 1197.4 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 7.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    אורלי ריינר

    מקסים

תגובה אחת

    רותם רבין

    האם אפשר להכינו מקמח רגיל?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody