בלינצ'ס במילוי גבינה ודובדבנים מקמח כוסמין

שר פיטנס משדרגת את הבלינצ'ס הקלאסי ומשתמשת בקמח כוסמין ובגבינה רזה. התוצאה? בלינצ'ס במילוי גבינה קלים להכנה, בריאים ובמינימום קלוריות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

בלילה

  • 1 כף סירופ מייפל
  • 1 1/2 כוסות או 360 מ"ל חלב 3%
  • 2 ביצים L
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • 2 כפות או 30 מ"ל שמן
  • 1 1/2 כוסות או 210 גרם קמח כוסמין בהיר

מלית

  • 1 גביע או 250 גרם גבינת ריקוטה 5%
  • 3 כפות או 45 מ"ל סירופ מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • 1 כוס דובדבנים קפואים

שימון

  • 1 תרסיס שמן

עיטור

  • 2 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. שמים בקערה גדולה מייפל, חלב, ביצים, וניל, שמן וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה.
  2. משמנים היטב את המחבת עם תרסיס השמן ומוזגים מצקת מהבלילה. מטים את המחבת עד שהבלילה מכסה באופן אחיד את התחתית. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה קלה.
  3. חוצים את הדובדבנים.
  4. מערבבים את כל חומרי המלית ומחצית מהדובדבנים (שומרים מחצית מהדובדבנים לעיטור).
  5. מניחים כף מהמלית בחלק התחתון של כל בלינצ'ס ומגלגלים לגליל מהודק. מפדרים באבקת סוכר, מפזרים את חצאי הדובדבנים ומגישים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    אורלי ריינר

    מקסים

תגובה אחת