במקום סוכרייה על מקל: נקניקיות בטמפורה על שיפוד
אוהבים נקניקיות?? ברור שכן! קבלו מתכון לנשנוש המושלם לאירוח או סתם כשמתחשק להתפנק בארוחה מושחתת - נקניקיות עוף מטוגנות בציפוי טמפורה מתובל היטב ופריך בטירוף
אוהבים נקניקיות?? ברור שכן! קבלו מתכון לנשנוש המושלם לאירוח או סתם כשמתחשק להתפנק בארוחה מושחתת - נקניקיות עוף מטוגנות בציפוי טמפורה מתובל היטב ופריך בטירוף
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 62.1 קק״ל 1242.7 קק״לפחמימות 1.6 גרם 32.8 גרםסוכר 0.3 גרם 5.6 גרםשומן 5.1 גרם 101.6 גרםנתרן 259.9 מ״ג 5197.4 מ״גחלבון 2.6 גרם 52.3 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.1 גרםשומן רווי 2.0 גרם 40.3 גרםכולסטרול 13.8 מ״ג 275.0 מ״גסידן 0.3 מ״ג 5.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 3.5 מ״ג 70.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות62
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 62.1 קק״ל 1242.7 קק״לפחמימות 1.6 גרם 32.8 גרםסוכר 0.3 גרם 5.6 גרםשומן 5.1 גרם 101.6 גרםנתרן 259.9 מ״ג 5197.4 מ״גחלבון 2.6 גרם 52.3 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.1 גרםשומן רווי 2.0 גרם 40.3 גרםכולסטרול 13.8 מ״ג 275.0 מ״גסידן 0.3 מ״ג 5.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 3.5 מ״ג 70.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 62 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה נקניקיות עוףחתוכות לחצאים
-
1 כוס קמח טמפורה
-
2 כפיות פפריקה מתוקה
-
1 כפית אבקת מרק עוף
-
1 כפית פפריקה מעושנתלא חובה
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 1/2 כוסות מי סודה
-
1 בקבוק שמן קנולהלפי הצורך, לטיגון
אופן הכנה
- חוצים את הנקניקיות ומשפדים לאורך.
- מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק (בחום של 180-190 מעלות).
- מערבבים את כל החומרים היבשים יחד בקערה, מוסיפים את מי הסודה בהדרגה תוך כדי טריפה עד לקבלת בלילה במרקם שדומה לבלילת פנקייק.
- טובלים את השיפוד בטמפורה מרימים ומסובבים, כך שהבלילה תעטוף את הנקניקייה היטב, הופכים חזרה למספר שניות כדי שעודפי הבלילה יטפטפו.
- מחזיקים בשיפוד המצופה בבלילה וטובלים לרגע בשמן ומוציאים מיד. הפעולה הזו מונעת הדבקה. מכניסים לטיגון בשמן החם עד להזהבה אחידה מכל הצדדים.
- מגישים עם רטבים כמו קטשופ, מיונז או חרדל וכל ממרח אחר שאוהבים.
אופן הכנה
- חוצים את הנקניקיות ומשפדים לאורך.
- מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק (בחום של 180-190 מעלות).
- מערבבים את כל החומרים היבשים יחד בקערה, מוסיפים את מי הסודה בהדרגה תוך כדי טריפה עד לקבלת בלילה במרקם שדומה לבלילת פנקייק.
- טובלים את השיפוד בטמפורה מרימים ומסובבים, כך שהבלילה תעטוף את הנקניקייה היטב, הופכים חזרה למספר שניות כדי שעודפי הבלילה יטפטפו.
- מחזיקים בשיפוד המצופה בבלילה וטובלים לרגע בשמן ומוציאים מיד. הפעולה הזו מונעת הדבקה. מכניסים לטיגון בשמן החם עד להזהבה אחידה מכל הצדדים.
- מגישים עם רטבים כמו קטשופ, מיונז או חרדל וכל ממרח אחר שאוהבים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
ברוך השם ובעזרתו, הכנתי, טעים כל כך שטיגנתי גם את התערובת לחטיפים כאלו, מזכיר דוריטוס…. תודה
כיף לקרוא, נתי!