האוצרות הממולאים של רותם ליברזון – בצל ממולא צמחוני

בצלים ממולאים באורז, פריקה ובורגול, עם רוטב עגבניות חמוץ מתוק. בזכות בישול ארוך כל הלילה הם הופכים לרכים ונימוחים כמו שעוד לא יצא לכם לטעום
בצלים ממולאים באורז, פריקה ובורגול, עם רוטב עגבניות חמוץ מתוק. בזכות בישול ארוך כל הלילה הם הופכים לרכים ונימוחים כמו שעוד לא יצא לכם לטעום
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 8 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.6 קק״ל 1803.8 קק״ל
    פחמימות 49.9 גרם 299.7 גרם
    שומן 8.1 גרם 48.3 גרם
    נתרן 780.4 מ״ג 4682.3 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 46.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 50.9 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 134.7 מ״ג 808.3 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 25.2 מ״ג
    אשלגן 999.5 מ״ג 5997.0 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 8 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.6 קק״ל 1803.8 קק״ל
    פחמימות 49.9 גרם 299.7 גרם
    שומן 8.1 גרם 48.3 גרם
    נתרן 780.4 מ״ג 4682.3 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 46.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 50.9 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 3.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 134.7 מ״ג 808.3 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 25.2 מ״ג
    אשלגן 999.5 מ״ג 5997.0 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצלים למילוי: יוצרים חתך אורכי בכל בצל ומעמיקים אותו עד מרכז הבצל.
  2. מעבירים את הבצלים לסיר עם מים רותחים ומבשלים חצי שעה עד לריכוך מלא. מצננים.
  3. מכינים את המלית: מערבבים היטב את כל חומרי המלית.
  4. מפרידים את פרוסות הבצל בעדינות - את הקטנות והבלתי ניתנות למילוי מניחים בתחתית הסיר לריפוד ואת הגדולות ממלאים: מניחים כמות של כפית בשולי כל לפרוסת בצד ומגלגלים כלפי המרכז, מה שמעניק להם שוב צורה של בצל.
  5. מחממים תנור ל-120 מעלות.
  6. בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב.
  7. מעבירים את הבצלים הממולאים עם הפתח כלפי מטה בזהירות לסיר שיכול להיכנס לתנור ויוצקים מעליהם את הרוטב בזהירות. מכסים בנייר אפייה ובמכסה ואופים במשך לילה, כמו חמין.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
האוצרות הממולאים של רותם ליברזון – בצל ממולא צמחוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    חיה ארניאס

    המתכון הרשום לא תואם את המצרכים בווידו ואת אופן ההכנה.

      Avatar
      Foody Foody

      תודה. נבדוק ונתקן לפי הצורך.

    Avatar
    צח

    קשה מאוד להכין אבל שווה את העבודה

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף לשמוע! שבת שלום!

      Avatar
      מירה זיג

      אין קשר בין המתכון הכתוב ולוידאו…די משונה

      Avatar
      Foody Foody

      תודה על ההערה, נבדוק ונתקן במידת הצורך.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות