האוצרות של רותם ליברזון – בצלים ממולאים צמחוניים

בצלים ממולאים באורז, פריקה ובורגול, עם רוטב עגבניות חמוץ מתוק. בזכות בישול ארוך כל הלילה הם הופכים לרכים ונימוחים כמו שעוד לא יצא לכם לטעום
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    8 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    18

מצרכים

מלית

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצלים למילוי: יוצרים חתך אורכי בכל בצל ומעמיקים אותו עד מרכז הבצל.
  2. מעבירים את הבצלים לסיר עם מים רותחים ומבשלים חצי שעה עד לריכוך מלא. מצננים.
  3. מכינים את המלית: מערבבים היטב את כל חומרי המלית.
  4. מפרידים את פרוסות הבצל בעדינות - את הקטנות והבלתי ניתנות למילוי מניחים בתחתית הסיר לריפוד ואת הגדולות ממלאים: מניחים כמות של כפית בשולי כל לפרוסת בצד ומגלגלים כלפי המרכז, מה שמעניק להם שוב צורה של בצל.
  5. מחממים תנור ל-120 מעלות.
  6. בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב.
  7. מעבירים את הבצלים הממולאים עם הפתח כלפי מטה בזהירות לסיר שיכול להיכנס לתנור ויוצקים מעליהם את הרוטב בזהירות. מכסים בנייר אפייה ובמכסה ואופים במשך לילה, כמו חמין.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 241.7 קק״ל 1450.5 קק״ל
פחמימות 38.4 גרם 230.2 גרם
שומן 8.1 גרם 48.4 גרם
נתרן 777.8 מ״ג 4666.8 מ״ג
חלבון 6.8 גרם 40.7 גרם
סיבים תזונתיים 8.0 גרם 47.9 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 3.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 115.0 מ״ג 689.7 מ״ג
ברזל 4.1 מ״ג 24.3 מ״ג
אשלגן 880.7 מ״ג 5284.3 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 8.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody