-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 769.0 קק״ל 6920.7 קק״לפחמימות 68.9 גרם 620.4 גרםשומן 52.6 גרם 473.6 גרםנתרן 98.1 מ״ג 883.3 מ״גחלבון 10.9 גרם 97.9 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 42.5 גרםשומן רווי 35.0 גרם 314.9 גרםכולסטרול 132.1 מ״ג 1188.6 מ״גסידן 79.3 מ״ג 714.1 מ״גברזל 6.1 מ״ג 54.7 מ״גאשלגן 743.8 מ״ג 6694.4 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 21.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות769
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 769.0 קק״ל 6920.7 קק״לפחמימות 68.9 גרם 620.4 גרםשומן 52.6 גרם 473.6 גרםנתרן 98.1 מ״ג 883.3 מ״גחלבון 10.9 גרם 97.9 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 42.5 גרםשומן רווי 35.0 גרם 314.9 גרםכולסטרול 132.1 מ״ג 1188.6 מ״גסידן 79.3 מ״ג 714.1 מ״גברזל 6.1 מ״ג 54.7 מ״גאשלגן 743.8 מ״ג 6694.4 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 21.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 769 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
100 גרם שקדים מולבנים שלמים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1 כף אבקת קקאו
-
1 כף קורנפלור
-
180 גרם שמן קוקוס
-
2כפות או 30 מ"ל קרם קוקוס
-
4 ביצים L
-
300 גרם שוקולד צ’יפס
ציפוי
-
150 גרם שוקולד מריר
-
150 מ"ל קרם קוקוס
-
2 כפות שבבי קוקוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
- מכינים את הבראוניז: טוחנים את הסוכר והשקדים הפרוסים לאבקה במעבד מזון.
- ממיסים את השוקולד, שמן הקוקוס וקרם הקוקוס בפולסים במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה. מצננים מעט.
- מוסיפים אל התערובת את הביצים, זו אחר זו, ואת הקקאו והקורנפלור ומערבבים עם מטרפה. בוחשים פנימה את השוקולד צ’יפס ואת תערובת השקדים והסוכר.
- יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך 25-35 דקות, עד שהתערובת תופחת ומתחילה להתבקע (עדיף להוציא את הבראוניז מהתנור רגע לפני שהוא מוכן כדי שיישאר רך ועשיר). מצננים.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד וקרם הקוקוס בפולסים במיקרוגל או על בן מארי עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מצננים.
- יוצקים את הציפוי על הבראוניז, מעטרים בשבבי הקוקוס, חותכים לריבועים ומגישים. הבראוניז נשמר במקרר במשך שבוע וניתן גם להקפיאם למשך חודשיים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
- מכינים את הבראוניז: טוחנים את הסוכר והשקדים הפרוסים לאבקה במעבד מזון.
- ממיסים את השוקולד, שמן הקוקוס וקרם הקוקוס בפולסים במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה. מצננים מעט.
- מוסיפים אל התערובת את הביצים, זו אחר זו, ואת הקקאו והקורנפלור ומערבבים עם מטרפה. בוחשים פנימה את השוקולד צ’יפס ואת תערובת השקדים והסוכר.
- יוצקים את התערובת לתבנית ואופים במשך 25-35 דקות, עד שהתערובת תופחת ומתחילה להתבקע (עדיף להוציא את הבראוניז מהתנור רגע לפני שהוא מוכן כדי שיישאר רך ועשיר). מצננים.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד וקרם הקוקוס בפולסים במיקרוגל או על בן מארי עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מצננים.
- יוצקים את הציפוי על הבראוניז, מעטרים בשבבי הקוקוס, חותכים לריבועים ומגישים. הבראוניז נשמר במקרר במשך שבוע וניתן גם להקפיאם למשך חודשיים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן