בראוניז שוקולד עם ג’ינג’ר של ישראל אהרוני

חשבתם שכבר לא יוכלו להפתיע אתכם במתכונים לבראוניז? חשבו שנית. אהרוני עם מתכון מקורי של בראוניז שוקולד עם ג'ינג'ר. תתכוננו להתמכר
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומתיזים את תרסיס השמן.
  2. ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת אחידה. שמים בצד להתקרר.
  3. קולפים את שורש הג’ינג’ר ומגררים.
  4. בקערה טורפים את הביצים, הסוכר, הג’ינג’ר והווניל לתערובת תפוחה ואוורירית. מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה, תוך כדי ערבוב מתמיד.
  5. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו ומערבבים ערבוב קצר.
  6. יוצקים את הבלילה לתוך תבנית 20 ס”מ על 20 ס”מ ואופים כ-30 דקות.
  7. פורסים לריבועים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 9 מנות
קלוריות 598.0 קק״ל 5381.9 קק״ל
פחמימות 67.0 גרם 602.8 גרם
שומן 33.0 גרם 296.7 גרם
נתרן 93.5 מ״ג 841.4 מ״ג
חלבון 8.7 גרם 78.2 גרם
סיבים תזונתיים 3.6 גרם 32.0 גרם
שומן רווי 19.9 גרם 179.1 גרם
כולסטרול 191.9 מ״ג 1726.9 מ״ג
סידן 65.7 מ״ג 591.5 מ״ג
ברזל 3.3 מ״ג 30.0 מ״ג
אשלגן 323.1 מ״ג 2908.0 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 12.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody