ברוסקטת לחם אגוזים עם גבינת קוטג’, תפוחים ודבש

יעל טל עם מתכון טעים ומהיר של ברוסקטת גבינה ותפוחים. תחליף בריא למתאבן המושלם לארוח, שאפשר להגיש כנשנוש בערב או כפתיח בארוחת החג
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מורחים בעזרת מברשת את החמאה המומסת על פרוסות הלחם, מניחים על תבנית האפייה ומכניסים לתנור לכ-5 דקות (עד שהלחם קלוי לטעמכם).
  3. מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מפזרים על כל פרוסה 2-3 גרגרי מלח אטלנטי.
  4. יוצקים קוטג’ על כל אחת מהפרוסות (כמה שאוהבים).
  5. חותכים את התפוח לרבעים. מוציאים את הליבה והגרעינים ופורסים דק כל רבע תפוח.
  6. מניחים על הקוטג’ 3 פרוסות דקות של תפוח ומפזרים שברי שקדים.
  7. מזלפים על כל פרוסה (עם קוטג’, תפוח ושקדים) דבש בנדיבות ומסדרים על גבי צלחת הגשה.

    ברוסקטת לחם אגוזים עם גבינת קוטג', תפוחים ודבש.
    ברוסקטת לחם אגוזים עם גבינת קוטג’, תפוחים ודבש.

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 85.8 קק״ל 857.6 קק״ל
פחמימות 5.8 גרם 57.7 גרם
שומן 5.8 גרם 58.5 גרם
נתרן 112.4 מ״ג 1124.2 מ״ג
חלבון 2.3 גרם 22.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.5 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 3.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 30.1 מ״ג 301.2 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 3.8 מ״ג
אשלגן 72.4 מ״ג 723.9 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody