-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 220.5 קק״ל 3969.9 קק״לפחמימות 17.4 גרם 312.6 גרםשומן 16.2 גרם 290.8 גרםנתרן 37.6 מ״ג 675.9 מ״גחלבון 3.1 גרם 54.9 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.2 גרםשומן רווי 10.0 גרם 179.4 גרםכולסטרול 39.5 מ״ג 710.6 מ״גסידן 83.0 מ״ג 1494.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 118.8 מ״ג 2137.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 9.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל 9 שעות
-
קלוריות221
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 220.5 קק״ל 3969.9 קק״לפחמימות 17.4 גרם 312.6 גרםשומן 16.2 גרם 290.8 גרםנתרן 37.6 מ״ג 675.9 מ״גחלבון 3.1 גרם 54.9 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 8.2 גרםשומן רווי 10.0 גרם 179.4 גרםכולסטרול 39.5 מ״ג 710.6 מ״גסידן 83.0 מ״ג 1494.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 118.8 מ״ג 2137.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 9.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 9 שעות | קלוריות 221 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידניות
-
1 חבילה ג’לי תות
-
1 1/2 כוסות מים רותחים
-
1 כוס תותים
-
1קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
-
2מיכלים או 500 גרם שמנת מתוקה 38%
-
1גביע או 200 גרם גבינת שמנת
אופן הכנה
- מרתיחים את המים. משמנים קלות את התבנית.
- מערבבים את הג’לי והמים לתערובת חלקה. מוזגים 1 ו-1/2 כף בלבד של הג’לי לכל שקע שושנה. מצננים.
- טוחנים את התותים או הפטל במעבד המזון, מוסיפים את החלב המרוכז וטוחנים יחד למחית חלקה.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת השמנת לקרם רך. מוסיפים פנימה את תערובת התותים ומקציפים לאיחוד.
- ממלאים את השקעים בתערובת עד הקצה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
- לפני ההגשה מחלצים כל קינוח בלחיצה ומניחים על צלחת. משאירים כמה דקות בטמפרטורת החדר להתרככות חלקית ומגישים.
אופן הכנה
- מרתיחים את המים. משמנים קלות את התבנית.
- מערבבים את הג’לי והמים לתערובת חלקה. מוזגים 1 ו-1/2 כף בלבד של הג’לי לכל שקע שושנה. מצננים.
- טוחנים את התותים או הפטל במעבד המזון, מוסיפים את החלב המרוכז וטוחנים יחד למחית חלקה.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת השמנת לקרם רך. מוסיפים פנימה את תערובת התותים ומקציפים לאיחוד.
- ממלאים את השקעים בתערובת עד הקצה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
- לפני ההגשה מחלצים כל קינוח בלחיצה ומניחים על צלחת. משאירים כמה דקות בטמפרטורת החדר להתרככות חלקית ומגישים.
הערות
- אפשר להשתמש בתבנית סיליקון בכל צורה אחרת
הערות
- אפשר להשתמש בתבנית סיליקון בכל צורה אחרת
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן