גלידת שוקולד בלי מכונת גלידה

תמיד רציתם לדעת איך מכינים גלידת שוקולד בלי מכונת גלידה? הסוד נמצא בתוספת אלכוהול שמעכב קיפאון ותורם למרקם חלק וקטיפתי של הגלידה
תמיד רציתם לדעת איך מכינים גלידת שוקולד בלי מכונת גלידה? הסוד נמצא בתוספת אלכוהול שמעכב קיפאון ותורם למרקם חלק וקטיפתי של הגלידה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    479
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 478.9 קק״ל 1915.7 קק״ל
    פחמימות 40.6 גרם 162.5 גרם
    שומן 32.9 גרם 131.8 גרם
    נתרן 20.2 מ״ג 80.8 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 17.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 20.6 גרם 82.3 גרם
    כולסטרול 72.0 מ״ג 288.0 מ״ג
    סידן 69.7 מ״ג 278.7 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 532.1 מ״ג 2128.4 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    479
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 478.9 קק״ל 1915.7 קק״ל
    פחמימות 40.6 גרם 162.5 גרם
    שומן 32.9 גרם 131.8 גרם
    נתרן 20.2 מ״ג 80.8 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 17.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 20.6 גרם 82.3 גרם
    כולסטרול 72.0 מ״ג 288.0 מ״ג
    סידן 69.7 מ״ג 278.7 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 532.1 מ״ג 2128.4 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור

סוד המרקם של גלידת השוקולד הזו, שמכינים ללא מכונה מיוחדת, טמון בשילוב של רסק בננות ושל ליקר אלכוהולי (שמעכב קיפאון). ליקר האייריש קרים תורם גם לטעם הנפלא של הגלידה, וקישוטים של שוקולד מגורר, פקאן סיני ובננה צ’יפס משלימים את הרושם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
קרין גורן
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה


אופן הכנה

  1. קוצצים גס שוקולד ופקאנים.
  2. בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. מכניסים את השוקולד למעבד מזון ומוזגים עליו את השמנת החמה מהסיר.
  3. ממתינים דקה, ובינתיים מקלפים וחותכים את הבננות באופן גס.
  4. מעבדים את השוקולד והשמנת המתוקה לתערובת חלקה, מוסיפים את חתיכות הבננה וטוחנים שנית לתערובת חלקה.
  5. מוסיפים אייריש קרים וטוחנים עוד כמה שניות.
  6. מעבירים את התערובת לקופסה אטומה, סוגרים ומקפיאים לפחות 4 שעות.
  7. לפני ההגשה מפזרים מעל שוקולד מגורר (הכי יפה ליצור “תלתלים” בקולפן ירקות), בננה צ’יפס ופקאן סיני.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידת שוקולד בלי מכונת גלידה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, גם לנו מגיע 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות