גלידת תות טבעונית ביתית ללא מכונת גלידה
4 דקות במעבד מזון ויש לכם גלידת תות טבעונית כייפית ואוורירית ממרכיבים טבעיים בלבד. קינוח קיצי ומרענן שאפשר לשמור במקפיא ולנשנש בכל פעם שרוצים בוסט מתוק
4 דקות במעבד מזון ויש לכם גלידת תות טבעונית כייפית ואוורירית ממרכיבים טבעיים בלבד. קינוח קיצי ומרענן שאפשר לשמור במקפיא ולנשנש בכל פעם שרוצים בוסט מתוק
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 62.3 קק״ל 249.2 קק״לפחמימות 14.0 גרם 56.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.7 מ״ג 2.8 מ״גחלבון 0.7 גרם 2.8 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.5 מ״ג 14.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 250.6 מ״ג 1002.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 6 שעות
-
קלוריות62
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 62.3 קק״ל 249.2 קק״לפחמימות 14.0 גרם 56.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.7 מ״ג 2.8 מ״גחלבון 0.7 גרם 2.8 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.5 מ״ג 14.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 250.6 מ״ג 1002.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 6 שעות | קלוריות 62 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1סלסילה או 500 גרם תותים
-
2 בננות גדולות
-
2 כפות ממתיק נוזלי
אופן הכנה
- חוצים את התותים ופורסים את הבננות לפרוסות עבות.
- מניחים את התותים והבננות בקופסה, סוגרים היטב ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
- מעבירים למעבד מזון את התותים והבננות הקפואים, מוסיפים ממתיק ומרסקים 4-3 דקות, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- מעבירים לקופסה, סוגרים היטב ושומרים במקפיא עד שבועיים.
- אם הגלידה קפאה ואיבדה את המרקם האוורירי שלה, מוציאים מהמקפיא, ממתינים כ-5 דקות, שוברים לחתיכות גדולות ומרסקים שוב במעבד מזון למרקם חלק.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- חוצים את התותים ופורסים את הבננות לפרוסות עבות.
- מניחים את התותים והבננות בקופסה, סוגרים היטב ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
- מעבירים למעבד מזון את התותים והבננות הקפואים, מוסיפים ממתיק ומרסקים 4-3 דקות, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- מעבירים לקופסה, סוגרים היטב ושומרים במקפיא עד שבועיים.
- אם הגלידה קפאה ואיבדה את המרקם האוורירי שלה, מוציאים מהמקפיא, ממתינים כ-5 דקות, שוברים לחתיכות גדולות ומרסקים שוב במעבד מזון למרקם חלק.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
על איזה ממתיק נוזלי את ממליצה?
מומלץ להמתיק עם דבש או מייפל (לטעום את התערובת ולהוסיף לפי טעמכם האישי) או עם ממתיק מלאכותי נוזלי. בהצלחה!