ג’מבו קאפקייק – קרין גורן מכינה עוגת שוקולד בצורת קאפקייק ענק

קרין גורן מכינה ג'מבו קאפקייק - עוגת שוקולד בחושה, פשוטה להכנה אך יפה ומרשימה, במראה של קאפקייק ענק וחגיגי עם שושני קרם
קרין גורן מכינה ג'מבו קאפקייק - עוגת שוקולד בחושה, פשוטה להכנה אך יפה ומרשימה, במראה של קאפקייק ענק וחגיגי עם שושני קרם
  • קרין גורן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    8022
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8022.4 קק״ל 8022.4 קק״ל
    פחמימות 668.6 גרם 668.6 גרם
    שומן 557.3 גרם 557.3 גרם
    נתרן 1383.6 מ״ג 1383.6 מ״ג
    חלבון 95.7 גרם 95.7 גרם
    סיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 219.6 גרם 219.6 גרם
    כולסטרול 1848.8 מ״ג 1848.8 מ״ג
    סידן 1337.9 מ״ג 1337.9 מ״ג
    ברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    אשלגן 6595.2 מ״ג 6595.2 מ״ג
    אבץ 15.0 מ״ג 15.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    8022
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8022.4 קק״ל 8022.4 קק״ל
    פחמימות 668.6 גרם 668.6 גרם
    שומן 557.3 גרם 557.3 גרם
    נתרן 1383.6 מ״ג 1383.6 מ״ג
    חלבון 95.7 גרם 95.7 גרם
    סיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 219.6 גרם 219.6 גרם
    כולסטרול 1848.8 מ״ג 1848.8 מ״ג
    סידן 1337.9 מ״ג 1337.9 מ״ג
    ברזל 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    אשלגן 6595.2 מ״ג 6595.2 מ״ג
    אבץ 15.0 מ״ג 15.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

קרם


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים היטב את תבנית הסיליקון ומרפדים את התחתית בעיגול נייר אפייה. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות במהירות גבוהה לתערובת אוורירית.
  3. מוסיפים את השמן תוך כדי הקצפה איטית.
  4. מוסיפים את שאר חומרי העוגה לפי הסדר ומקציפים רק עד איחוד.
  5. מוזגים את הבלילה לתבנית, בכל צד שלה בערך עד 3/4 גובה.
  6. מניחים על תבנית התנור קערה בינונית שמתאימה לתנור, ממלאים במים עד 1/2 הגובה וממקמים את תבנית העוגה כך שהצד השפיצי טובל במים. המים אמורים לגעת מבחוץ רק בתבנית ולא להגיע לבלילה.
  7. אופים כ-40-30 דקות, עד שהעוגה קפיצית למגע, וקיסם שננעץ במרכז כל אחד מהצדדים יוצא יבש. מצננים לפחות 20 דקות לפני שהופכים על התבנית. מצננים לגמרי לפני שמרכיבים.
  8. מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד את כל חומרי הקרם לקרם יציב.
  9. מיישרים בסכין את החלק העליון של בסיס הקאפקייק. מיישרים בזהירות גם את החלק התחתון של ה”כיפה”. מורחים 1/3 מכמות הקרם מעל הבסיס.
  10. מרימים את הכיפה בעזרת תרווד ומניחים מעל בדיוק במרכז. מהדקים בעדינות בידיים.
  11. מעבירים את שאר הקרם לשקית זילוף עם פיה משוננת ומזלפים לכיסוי הכיפה, בזילופים בצורת נשיקות או שושנים.
  12. מפזרים את הסוכריות. שומרים במקרר עד ההגשה.

הערות

  • מכינים את העוגה בתבנית בצורת קאפקייק ענק
  • אפשר להוריד את כמות הסוכר במתכון העוגה ל-1 ו-1/2 כוסות אם אוהבים עוגות פחות מתוקות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ג’מבו קאפקייק – קרין גורן מכינה עוגת שוקולד בצורת קאפקייק ענק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      את כל הרכיבים החלביים, אפשר להחליף בשמנת צמחית.

    Avatar
    הלן צימרמן

    בתוכן החומרים דילגתם על 250ml שמנת מתוקה. בסרטון קרן מכניסה לבלילה שמנת חמוצה ומתוקה

      Avatar
      Foody Foody

      צודקת בהחלט. סליחה. המתכון תוקן. בהחלט יש להוסיף 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל). בהצלחה (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות