דג בחמאת קארי אדום ושמן צ׳ילי

שגב משה במנה נהדרת לאירוח של דג לבן בחמאת קארי אדום ועגבניות שרי עם פטריות פורטובלו, אפשר להגיש לצד אורז לבן או פשוט להתענג על המנה כמו שהיא
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת על להבה גבוהה, כשהמחבת חמה מאוד מכניסים חצי מכמות החמאה ואת הדג על הצד עם העור.
  2. צולים את הדג על אש גבוהה. מוסיפים פטריות, פלפל צהוב ורצועות דקות של ג’ינג’ר טרי.
  3. ממשיכים לבשל על אש גבוהה ומוסיפים עגבניות שרי חצויות ומחית קארי אדום.
  4. מוסיפים שמן צ׳ילי ומים. מרתיחים ומבשלים 4 דקות.
  5. מוסיפים צמחי תבלין ואת חצי מכמות החמאה ששמרנו בצד. מערבבים ומכבים את האש ברגע שמגיעים למרקם המושלם.
    דג בקארי אדום וצ'ילי שגב
  6. אפשר להגיש לצד אורז לבן או ככה כמו שזה!

    דג בחמאת קארי. צילום: שגב משה
    דג בחמאת קארי. צילום: שגב משה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 453.1 קק״ל 906.1 קק״ל
פחמימות 9.4 גרם 18.8 גרם
שומן 26.8 גרם 53.5 גרם
נתרן 2338.2 מ״ג 4676.4 מ״ג
חלבון 40.6 גרם 81.1 גרם
סיבים תזונתיים 4.0 גרם 7.9 גרם
שומן רווי 15.9 גרם 31.8 גרם
כולסטרול 150.5 מ״ג 301.0 מ״ג
סידן 64.4 מ״ג 128.8 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 3.2 מ״ג
אשלגן 1410.9 מ״ג 2821.8 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 2.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar