דג במילוי פסטו פטרוזיליה, צלפים, אנשובי וצ’ילי

שי-לי ליפא מכינה דג במילוי פסטו בריא ומרענן - עם פטרוזיליה, צלפים, אנשובי וצ'ילי חריף. מגלגלים את הדג לרולדה ונהנים מצורת הגשה מקורית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

דגים

הגשה

אופן הכנה

  1. - מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מסננים את הצלפים. חותכים את הדגים ל-6 פילטים עם העור. חותכים את הלימון לרבעים.
  3. מכינים את הפסטו: מרסקים את הפטרוזיליה, הצלפים, פירורי הלחם, שמן הזית, האנשובי, הצ’ילי והשום במעבד מזון לתערובת אחידה במרקם גס. מתבלים בפלפל הגרוס ומערבלים עוד כ-1/2 דקה.
  4. מורחים את הדגים בפסטו. מגלגלים כל דג לגליל ומניחים בתבנית הסיליקון.
  5. אופים 15-10 דקות עד שהדגים מוכנים. מגישים עם רבעי הלימון.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 149.5 קק״ל 896.8 קק״ל
פחמימות 5.0 גרם 30.0 גרם
שומן 6.7 גרם 40.1 גרם
נתרן 222.9 מ״ג 1337.4 מ״ג
חלבון 18.0 גרם 107.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.0 גרם
שומן רווי 1.4 גרם 8.5 גרם
כולסטרול 30.1 מ״ג 180.6 מ״ג
סידן 31.3 מ״ג 187.9 מ״ג
ברזל 26.8 מ״ג 160.8 מ״ג
אשלגן 349.8 מ״ג 2098.6 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar