דג פורל במעטפה עם אורז וירקות ברוטב יוגורט וטחינה

איילת לטוביץ מתחברת לטכניקות בישול מהמטבח הצרפתי ומכינה דג פורל במעטפה עם אורז וירקות ברוטב יוגורט וטחינה. ארוחת צהריים קלה להכנה עם כל אבות המזון
איילת לטוביץ מתחברת לטכניקות בישול מהמטבח הצרפתי ומכינה דג פורל במעטפה עם אורז וירקות ברוטב יוגורט וטחינה. ארוחת צהריים קלה להכנה עם כל אבות המזון
  • איילת לטוביץ
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    489
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 489.4 קק״ל 1957.7 קק״ל
    פחמימות 80.6 גרם 322.5 גרם
    שומן 13.7 גרם 54.7 גרם
    נתרן 1396.9 מ״ג 5587.5 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 52.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 25.0 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג
    סידן 175.9 מ״ג 703.5 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 567.7 מ״ג 2270.9 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    489
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 489.4 קק״ל 1957.7 קק״ל
    פחמימות 80.6 גרם 322.5 גרם
    שומן 13.7 גרם 54.7 גרם
    נתרן 1396.9 מ״ג 5587.5 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 52.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 25.0 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג
    סידן 175.9 מ״ג 703.5 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 567.7 מ״ג 2270.9 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן. מצננים מעט.
  2. פורסים דק את גבעולי האספרגוס וחותכים למקטעים. מגררים את הזוקיני בפומפייה.
  3. בקערה גדולה מערבבים את האורז, הירקות, התבלינים, שמן הזית ומיץ הלימון.
  4. חותכים ארבעה ריבועים של רדיד אלומיניום ומניחים במרכז כל ריבוע רבע מתערובת האורז.
  5. מתבלים את הדג במעט מלח ופלפל שחור ומניחים מעל האורז.
  6. סוגרים את רדיד האלומיניום על ידי הצמדת קצוות הריבוע ויצירת מעין מעטפה (משתדלים להשאיר קצת מקום לאוויר). מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית תנור.
  7. מחממים תנור ל-220 מעלות ואופיים בתנור החם 15 דקות.
  8. טורפים את כל מצרכי הרוטב בקערה. מוסיפים מים קרים עד הגעה לסמיכות הרצויה.
  9. מוציאים את התבנית מהתנור, פותחים בזהירות כל מעטפה, מעבירים את האורז והדג לצלחות וזולפים רוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג פורל במעטפה עם אורז וירקות ברוטב יוגורט וטחינה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות