דג פורל במעטפה עם אורז וירקות ברוטב יוגורט וטחינה

איילת לטוביץ מתחברת לטכניקות בישול מהמטבח הצרפתי ומכינה דג פורל במעטפה עם אורז וירקות ברוטב יוגורט וטחינה. ארוחת צהריים קלה להכנה עם כל אבות המזון
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן. מצננים מעט.
  2. פורסים דק את גבעולי האספרגוס וחותכים למקטעים. מגררים את הזוקיני בפומפייה.
  3. בקערה גדולה מערבבים את האורז, הירקות, התבלינים, שמן הזית ומיץ הלימון.
  4. חותכים ארבעה ריבועים של רדיד אלומיניום ומניחים במרכז כל ריבוע רבע מתערובת האורז.
  5. מתבלים את הדג במעט מלח ופלפל שחור ומניחים מעל האורז.
  6. סוגרים את רדיד האלומיניום על ידי הצמדת קצוות הריבוע ויצירת מעין מעטפה (משתדלים להשאיר קצת מקום לאוויר). מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית תנור.
  7. מחממים תנור ל-220 מעלות ואופיים בתנור החם 15 דקות.
  8. טורפים את כל מצרכי הרוטב בקערה. מוסיפים מים קרים עד הגעה לסמיכות הרצויה.
  9. מוציאים את התבנית מהתנור, פותחים בזהירות כל מעטפה, מעבירים את האורז והדג לצלחות וזולפים רוטב.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 489.4 קק״ל 1957.7 קק״ל
פחמימות 80.6 גרם 322.5 גרם
שומן 13.7 גרם 54.7 גרם
נתרן 1396.9 מ״ג 5587.5 מ״ג
חלבון 13.2 גרם 52.9 גרם
סיבים תזונתיים 6.2 גרם 25.0 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרם
כולסטרול 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג
סידן 175.9 מ״ג 703.5 מ״ג
ברזל 3.4 מ״ג 13.7 מ״ג
אשלגן 567.7 מ״ג 2270.9 מ״ג
אבץ 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar