דיויד פרנקל ומאיר דנון מציגים: מחבת ריגטוני עם קונפי ברווז, יין לבן וירקות

ארוחת צהריים או ערב מושלמת במחבת - פסטה ריגטוני שמתבשלת בבשר קונפי ברווז מפורק, רך ונימוך, עם שאלוט, אפונה, גזר וארטישוק וגם פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
  2. מחממים מחבת עם שמן זית, חותכים את השאלוט הגזר והסלרי לפרוסות ומטגנים קלות עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הארטישוקים, והאפונה למחבת ומערבבים, יוצרים מסנו סושי - נייר אפייה טבעי, עיגול ומכסים את המחבת.
  4. מפרקים את האווז קונפי מהעצם לנתחים ומפזרים אותו מעל הירקות במחבת.
  5. מוסיפים את הפסטה שהכנו מראש, את היין הלבן וציר העוף וכף רסק ומביאים לרתיחה.
  6. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  7. מערבבים בקערה נפרדת את פירורי הלחם, הפטרוזיליה ושמן הזית. ומפזרים מהתערובת על מחבת הריגטוני.
  8. אופים בתנור שחיממנו מראש למשך 10 דקות ומגישים.
    פסטה ריגטוני עם קונפי ברווז, יין לבן וירקות (צילום: שניר גוואטה)
    אופים בתנור למשך 10 דקות (צילום: שניר גוואטה)

    פסטה ריגטוני עם קונפי ברווז, יין לבן וירקות (צילום: שניר גוואטה)
    פסטה ריגטוני עם קונפי ברווז, יין לבן וירקות (צילום: שניר גוואטה)

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 508.7 קק״ל 2034.9 קק״ל
פחמימות 72.3 גרם 289.0 גרם
שומן 9.7 גרם 38.8 גרם
נתרן 270.8 מ״ג 1083.1 מ״ג
חלבון 15.0 גרם 60.1 גרם
סיבים תזונתיים 10.4 גרם 41.6 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 4.8 גרם
כולסטרול 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
סידן 90.8 מ״ג 363.3 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 12.6 מ״ג
אשלגן 913.8 מ״ג 3655.4 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody