דייסת סולת מתוקה עם שידרוגים

דייסת סולת זה משהו שאוהבים או שלא יכולים לסבול. מי שאוהב דייסת סולת תמיד יחכה לערב חורף קר, שמתכרבלים מול הטלוויזיה עם קערית דייסת סולת מתוקה עם קינמון
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר קטן מחממים את החלב עם מים, חמאה ומלח על אש בינונית ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת.
  2. מכבים את האש ומוסיפים לסיר בהדרגה את הסולת. חשוב לערבב כל הזמן כדי שלא יווצרו גושים.
  3. מחזירים שוב את הסיר לאש קטנה ומביאים לרתיחה למשך 2 דקות, לא להפסיק לערבב!
  4. מנמיכים את האש למינימום, מכסים ומבשלים עד שדייסת הסולת הופכת לאחידה. משך הבישול הוא בערך למשך 15 דקות.
  5. כאשר הדייסה מוכנה מוסיפים סוכר ומערבבים היטב. מצננים את דייסת הסולת 2-3 דקות לפני ההגשה.
    דייסת סולת 5003
    דייסת סולת בטעם של חיבוק חורפי

    איך משדרגים דייסת סולת?

    אפשר להשאר בקלאסיקות ולפזר על דייסת הסולת קקאו משובח או מעט קינמון. אפשר לגרר מעט שוקולד מריר, לחתוך פירות כמו תותים ובננות. דייסת סולת מאוד אוהבת ריבות טובות תוצרת בית, מייפל, דבש או סילאן. בקיצור, דייסת סולת בגדול אוהבת את כל מה שאתם אוהבים, אפילו שערות חלווה.

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 311.1 קק״ל 622.1 קק״ל
פחמימות 38.9 גרם 77.8 גרם
שומן 11.6 גרם 23.2 גרם
נתרן 508.5 מ״ג 1017.0 מ״ג
חלבון 15.7 גרם 31.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 2.3 גרם
שומן רווי 6.9 גרם 13.9 גרם
כולסטרול 32.4 מ״ג 64.7 מ״ג
סידן 248.8 מ״ג 497.5 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 0.7 מ״ג
אשלגן 371.5 מ״ג 743.0 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (13)

Avatar

הצג עוד