החיים קלים: בנופי פאי מושלם ללא אפייה

פאי משגע ומתוק ללא אפייה ובהכנה פשוטה ומהירה! בסיס פריך מפתי בר וקוקוס, במילוי ריבת חלב, פרוסות בננה וקצפת רכה מלמעלה. קינוח מושלם שייטרף במהירות
פאי משגע ומתוק ללא אפייה ובהכנה פשוטה ומהירה! בסיס פריך מפתי בר וקוקוס, במילוי ריבת חלב, פרוסות בננה וקצפת רכה מלמעלה. קינוח מושלם שייטרף במהירות
  • יעל טל
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    423
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 422.5 קק״ל 3380.3 קק״ל
    פחמימות 37.3 גרם 298.6 גרם
    שומן 27.2 גרם 217.2 גרם
    נתרן 34.8 מ״ג 278.2 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 17.0 גרם 135.8 גרם
    כולסטרול 39.1 מ״ג 312.9 מ״ג
    סידן 113.4 מ״ג 906.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 358.5 מ״ג 2868.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    423
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 422.5 קק״ל 3380.3 קק״ל
    פחמימות 37.3 גרם 298.6 גרם
    שומן 27.2 גרם 217.2 גרם
    נתרן 34.8 מ״ג 278.2 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 17.0 גרם 135.8 גרם
    כולסטרול 39.1 מ״ג 312.9 מ״ג
    סידן 113.4 מ״ג 906.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 358.5 מ״ג 2868.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פאי בנופי

קישוט


אופן הכנה

  1. טוחנים את הפתי בר במעבד המזון לפירורים דקים.
  2. ממיסים את החמאה ומוסיפים לפירורי הפתי בר שבמעבד המזון וטוחנים מעט עד שהחמאה נטמעת.
  3. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.
  4. מעבירים את התערובת לתחתית התבנית ומהדקים היטב על התחתית ומעט על הדפנות (אפשר להיעזר בתחתית של כוס). מכניסים למקפיא לרבע שעה.
  5. מורחים על התחתית את ריבת החלב או קרם הלוטוס.
  6. פורסים את הבננות לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס”מ (אפשר גם עבה יותר) ומסדרים את הפרוסות מעל ריבת החלב (לא חייבים בצורת מניפה, העיקר שהבננות יהיו צפופות ויתפסו את כל שטח הפאי).

    מסדרים את פרוסות הבננה מעל ריבת החלב
    מסדרים את פרוסות הבננה מעל ריבת החלב

  7. מכניסים למקרר ומכינים את הקצפת.
  8. מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקצפת יציבה ומקשטים את הפאי (לא חייבים לזלף, אפשר גם להעביר “ערימות” של קצפת בעזרת כף).

    מקשטים את הפאי בקצפת
    מקשטים את הפאי בקצפת

  9. אפשר לפזר מעט קקאו או קינמון על הקצפת לקישוט.

    לקישוט בקצפת אפשר גם להעביר "ערימות" של קצפת בעזרת כף, ולפזר קקאו או קינמון מלמעלה
    לקישוט בקצפת אפשר גם להעביר “ערימות” של קצפת בעזרת כף, ולפזר קקאו או קינמון מלמעלה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
החיים קלים: בנופי פאי מושלם ללא אפייה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      כן, יש לשמור במקרר.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות