רקע ברימאג

הכי בסטייל: מניפות תפוחי אדמה

מתכון קל להכנה של מניפות חגיגיות של תפוחי אדמה עם שום ותימין שמקשטות את השולחן. מניפות זהובות ופריכות ללא טיגון שמלוות נפלא כל מנה
מתכון קל להכנה של מניפות חגיגיות של תפוחי אדמה עם שום ותימין שמקשטות את השולחן. מניפות זהובות ופריכות ללא טיגון שמלוות נפלא כל מנה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    91
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 91.0 קק״ל 364.1 קק״ל
    פחמימות 19.2 גרם 76.9 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.3 גרם
    נתרן 194.8 מ״ג 779.2 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 9.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 16.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 6.1 מ״ג 24.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    91
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 91.0 קק״ל 364.1 קק״ל
    פחמימות 19.2 גרם 76.9 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.3 גרם
    נתרן 194.8 מ״ג 779.2 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 9.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 16.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 6.1 מ״ג 24.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומייבשים בעזרת נייר סופג.
  2. חותכים בעזרת סכין חדה חתכים דקים בכל תפוח אדמה, בצורת מניפה, כך שתפוח האדמה עצמו יישאר מחובר בבסיס.

    בעזרת סכין חדה חותכים חתכים בצורת מניפה בכל תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה
    בעזרת סכין חדה חותכים חתכים בצורת מניפה בכל תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה

  3. מסדרים את תפוחי האדמה במגירת סיר הטיגון באוויר. מכניסים בין החריצים את השום והתימין, מפזרים מלח ופלפל.

    מסדרים את תפוחי האדמה במגירת סיר הטיגון. צילום: שניר גואטה
    מסדרים את תפוחי האדמה במגירת סיר הטיגון. צילום: שניר גואטה

  4. מפעילים את המכשיר על 200 מעלות, ומטגנים את תפוחי האדמה כשעה, או עד שהם מתרככים והופכים לזהובים ופריכים.
    מפעילים את המכשיר על 200 מעלות. צילום: שניר גואטה
    מפעילים את המכשיר על 200 מעלות. צילום: שניר גואטה

    מניפות תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה
    מניפות תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי בסטייל: מניפות תפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      בהצלחה! נשמח לשמוע איך יצא… (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות