הכי בסטייל: מניפות תפוחי אדמה

מתכון קל להכנה של מניפות חגיגיות של תפוחי אדמה עם שום ותימין שמקשטות את השולחן. מניפות זהובות ופריכות ללא טיגון שמלוות נפלא כל מנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומייבשים בעזרת נייר סופג.
  2. חותכים בעזרת סכין חדה חתכים דקים בכל תפוח אדמה, בצורת מניפה, כך שתפוח האדמה עצמו יישאר מחובר בבסיס.

    בעזרת סכין חדה חותכים חתכים בצורת מניפה בכל תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה
    בעזרת סכין חדה חותכים חתכים בצורת מניפה בכל תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה

  3. מסדרים את תפוחי האדמה במגירת סיר הטיגון באוויר. מכניסים בין החריצים את השום והתימין, מפזרים מלח ופלפל.

    מסדרים את תפוחי האדמה במגירת סיר הטיגון. צילום: שניר גואטה
    מסדרים את תפוחי האדמה במגירת סיר הטיגון. צילום: שניר גואטה

  4. מפעילים את המכשיר על 200 מעלות, ומטגנים את תפוחי האדמה כשעה, או עד שהם מתרככים והופכים לזהובים ופריכים.
    מפעילים את המכשיר על 200 מעלות. צילום: שניר גואטה
    מפעילים את המכשיר על 200 מעלות. צילום: שניר גואטה

    מניפות תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה
    מניפות תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 8.1 קק״ל 32.6 קק״ל
פחמימות 1.7 גרם 6.7 גרם
שומן 0.1 גרם 0.3 גרם
נתרן 194.8 מ״ג 779.2 מ״ג
חלבון 0.4 גרם 1.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 10.4 מ״ג 41.5 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
אשלגן 20.1 מ״ג 80.5 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (12)

Avatar

הצג עוד