![מניפות תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/10/17185905/07_3.jpg)
הכי בסטייל: מניפות תפוחי אדמה
מתכון קל להכנה של מניפות חגיגיות של תפוחי אדמה עם שום ותימין שמקשטות את השולחן. מניפות זהובות ופריכות ללא טיגון שמלוות נפלא כל מנה
מתכון קל להכנה של מניפות חגיגיות של תפוחי אדמה עם שום ותימין שמקשטות את השולחן. מניפות זהובות ופריכות ללא טיגון שמלוות נפלא כל מנה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 178.1 קק״ל 1425.2 קק״לפחמימות 37.6 גרם 300.9 גרםשומן 0.1 גרם 0.8 גרםנתרן 98.3 מ״ג 786.7 מ״גחלבון 4.4 גרם 35.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.1 מ״ג 32.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 6.1 מ״ג 48.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות178
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 178.1 קק״ל 1425.2 קק״לפחמימות 37.6 גרם 300.9 גרםשומן 0.1 גרם 0.8 גרםנתרן 98.3 מ״ג 786.7 מ״גחלבון 4.4 גרם 35.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.1 מ״ג 32.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 6.1 מ״ג 48.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 178 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
-
8 תפוחי אדמה בינוניים
-
8 שיני שוםכתושות
-
8 גבעולי טימין טרי
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומייבשים בעזרת נייר סופג.
- חותכים בעזרת סכין חדה חתכים דקים בכל תפוח אדמה, בצורת מניפה, כך שתפוח האדמה עצמו יישאר מחובר בבסיס.
בעזרת סכין חדה חותכים חתכים בצורת מניפה בכל תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה - מסדרים את תפוחי האדמה במגירת סיר הטיגון באוויר. מכניסים בין החריצים את השום והתימין, מפזרים מלח ופלפל.
מסדרים את תפוחי האדמה במגירת סיר הטיגון. צילום: שניר גואטה - מפעילים את המכשיר על 200 מעלות, ומטגנים את תפוחי האדמה כשעה, או עד שהם מתרככים והופכים לזהובים ופריכים.
מפעילים את המכשיר על 200 מעלות. צילום: שניר גואטה מניפות תפוח אדמה. צילום: שניר גואטה
אופן הכנה
- שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומייבשים בעזרת נייר סופג.
- חותכים בעזרת סכין חדה חתכים דקים בכל תפוח אדמה, בצורת מניפה, כך שתפוח האדמה עצמו יישאר מחובר בבסיס.
- מסדרים את תפוחי האדמה במגירת סיר הטיגון באוויר. מכניסים בין החריצים את השום והתימין, מפזרים מלח ופלפל.
- מפעילים את המכשיר על 200 מעלות, ומטגנים את תפוחי האדמה כשעה, או עד שהם מתרככים והופכים לזהובים ופריכים.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
![הכי בסטייל: מניפות תפוחי אדמה](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/10/17185905/07_3.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
אין לי מכשיר כזה , בתנור אפשר?
אפשר, התוצאה תהיה אחרת – יותר אפויה, פחות עם אפקט של טיגון