
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים14
מצרכים
-
100 גרם חמאה
-
100 גרם שוקולד לבן
-
200 גרם סוכר לבן
-
120 גרם ביצים
-
200 גרם שמנת חמוצה 15%
-
70 מ"ל אספרסוחזק
-
6 גרם אבקת אפייה
-
250 גרם קמח לבן
גאנש שוקולד מריר
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם שמנת מתוקה 38%
קרם שמנת
-
250 גרם שוקולד לבן
-
50 מ"ל אספרסוקצר
-
500 גרם שמנת מתוקה 38%
-
60 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 155 מעלות טורבו.
- ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן וחמאה, מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים היטב היטב.
- מוסיפים לקערה שמנת חמוצה, אספרסו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד לאיחוד.
- מעבירים לתבנית אלומיניום בינונית ואופים כחצי שעה עד שקיסם יוצא יבש. מקררים את העוגה.
- מכינים את הגאנש: מחממים במיקרוגל או בסיר קטן על הגז, שמנת ושוקולד עד להמסה ומערבבים היטב.
- שופכים מעל עוגת הקפה את הגאנש ומכניסים למקרר עד להתייצבות הגאנש.
- מכינים את קרם השמנת: ממיסים במיקרוגל 250 גרם שוקולד לבן עם 50 מ”ל אספרסו ומערבבים היטב. מקררים מעט את התערובת.
- בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה ופודינג.
- מאחדים את הקצפת יחד עם תערובת השוקולד המומס, במידה והקרם מעט רך לזילוף מעבירים למספר דקות למקרר להתייצבות.
- מזלפים את הקרם על העוגה ומקשטים בפולי קפה.
עוגת אספרסו שוקולד לבן בחושה. צילום: תומר אומנסקי בתיאבון! צילום: תומר אומנסקי
בשיתוף עם דלונגי
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
8405.5
קק״ל
8405.5
קק״ל
פחמימות
766.6
גרם
766.6
גרם
שומן
557.9
גרם
557.9
גרם
נתרן
1266.2
מ״ג
1266.2
מ״ג
חלבון
97.6
גרם
97.6
גרם
סיבים תזונתיים
23.5
גרם
23.5
גרם
שומן רווי
335.4
גרם
335.4
גרם
כולסטרול
1681.4
מ״ג
1681.4
מ״ג
סידן
1743.0
מ״ג
1743.0
מ״ג
ברזל
19.5
מ״ג
19.5
מ״ג
אשלגן
7902.6
מ״ג
7902.6
מ״ג
אבץ
18.7
מ״ג
18.7
מ״ג
תגובות (0)