הכי טעימה: עוגת אספרסו ושוקולד לבן בחושה

תומר אומנסקי עם עוגת קפוצ'ינו ושוקולד לבן ממכרת שמבוססת על קפה טרי ומלא שוקולד לבן, עוגה שלא תצליחו להפסיק לאכול ולהתענג על כל ביס מושלם ממנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

גאנש שוקולד מריר

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 155 מעלות טורבו.
  2. ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן וחמאה, מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים היטב היטב.
  3. מוסיפים לקערה שמנת חמוצה, אספרסו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד לאיחוד.
  4. מעבירים לתבנית אלומיניום בינונית ואופים כחצי שעה עד שקיסם יוצא יבש. מקררים את העוגה.
  5. מכינים את הגאנש: מחממים במיקרוגל או בסיר קטן על הגז, שמנת ושוקולד עד להמסה ומערבבים היטב.
  6. שופכים מעל עוגת הקפה את הגאנש ומכניסים למקרר עד להתייצבות הגאנש.
  7. מכינים את קרם השמנת: ממיסים במיקרוגל 250 גרם שוקולד לבן עם 50 מ”ל אספרסו ומערבבים היטב. מקררים מעט את התערובת.
  8. בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה ופודינג.
  9. מאחדים את הקצפת יחד עם תערובת השוקולד המומס, במידה והקרם מעט רך לזילוף מעבירים למספר דקות למקרר להתייצבות.
  10. מזלפים את הקרם על העוגה ומקשטים בפולי קפה.
    עוגת אספרסו שוקולד לבן בחושה. צילום: תומר אומנסקי
    עוגת אספרסו שוקולד לבן בחושה. צילום: תומר אומנסקי

    בתיאבון! צילום: תומר אומנסקי
    בתיאבון! צילום: תומר אומנסקי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 8405.5 קק״ל 8405.5 קק״ל
פחמימות 766.6 גרם 766.6 גרם
שומן 557.9 גרם 557.9 גרם
נתרן 1266.2 מ״ג 1266.2 מ״ג
חלבון 97.6 גרם 97.6 גרם
סיבים תזונתיים 23.5 גרם 23.5 גרם
שומן רווי 335.4 גרם 335.4 גרם
כולסטרול 1681.4 מ״ג 1681.4 מ״ג
סידן 1743.0 מ״ג 1743.0 מ״ג
ברזל 19.5 מ״ג 19.5 מ״ג
אשלגן 7902.6 מ״ג 7902.6 מ״ג
אבץ 18.7 מ״ג 18.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    דוד נבנצאל

    כמה ביצים הם: 120 גרם ביצים?

      Avatar
      Foody Foody

      מאחר ולביצים משקל משתנה והמתכון דורש דיוק, מומלץ להשתמש במשקל (בממוצע משקל של ביצה גודל M הוא כ-63 גרם).