הכי ישראלית: פסטה עם דג ברמונדי ישראלי, זיתי קלמטה ובזיליקום

מנת פסטה עם כל הגעגועים שלנו לאיטליה, מתכון פשוט להכנה לפסטה ברמונדי ישראלי עסיסי עם זיתי קלמטה ובזיליקום, מנה מושלמת להתנחם איתה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הברמונדי הישראלי לקוביות.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  3. למחבת חמה מוסיפים שמן זית ואת שיני השום, קוביות הברמומדי הישראלי ואת הזיתים, מטגנים מעט עד שהשום מתחיל להזהיב בקצוות.

    מוסיפים למחבת שמן זית, שיני שום, קוביות הברמומדי והזיתים. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים למחבת שמן זית, שיני שום, קוביות הברמומדי והזיתים. צילום: שניר גואטה

  4. מוסיפים את החמאה, כשהחמאה כמעט נמסה לגמרי מוסיפים את היין ומצמצמים כ-5 דקות.
    מוסיפים את החמאה. צילום: שניר גואטהש
    מוסיפים את החמאה. צילום: שניר גואטה

    מוסיפים את היין לאחר שהחמאה נמסה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את היין לאחר שהחמאה נמסה. צילום: שניר גואטה

  5. מוסיפים את הפסטה אל הרוטב (אם הפסטה מעט יבשה אפשר להוסיף ממי הבישול מעט).

    מוסיפים את הפסטה אל הרוטב. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הפסטה אל הרוטב. צילום: שניר גואטה

  6. מורידים מהאש ומוסיפים את עלי הבזיליקום ובתיאבון!

    פסטה ברמונדי ישראלי, זיתי קלמטה ובזיליקום. צילום: שניר גואטה
    פסטה ברמונדי ישראלי, זיתי קלמטה ובזיליקום. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 661.5 קק״ל 2645.8 קק״ל
פחמימות 241.5 גרם 966.0 גרם
שומן 21.6 גרם 86.5 גרם
נתרן 112.3 מ״ג 449.1 מ״ג
חלבון 17.1 גרם 68.3 גרם
סיבים תזונתיים 4.2 גרם 17.0 גרם
שומן רווי 7.7 גרם 30.9 גרם
כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
סידן 54.6 מ״ג 218.4 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
אשלגן 337.9 מ״ג 1351.7 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody