הכי ישראלי-לי-לי: מלבי משפחתי עם כל התוספות המפנקות
איזה מלבי קובי אדרי הכין לכם - חגיגה לכל המשפחה! מלבי משפחתי עם כל התוספות האהובות שביס אחד ממנו וכל החושים שלכם נודדים לילדות
איזה מלבי קובי אדרי הכין לכם - חגיגה לכל המשפחה! מלבי משפחתי עם כל התוספות האהובות שביס אחד ממנו וכל החושים שלכם נודדים לילדות
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4186.2 קק״ל 4186.2 קק״לפחמימות 288.6 גרם 288.6 גרםשומן 321.2 גרם 321.2 גרםנתרן 663.8 מ״ג 663.8 מ״גחלבון 44.9 גרם 44.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 2.9 גרםשומן רווי 187.5 גרם 187.5 גרםכולסטרול 895.5 מ״ג 895.5 מ״גסידן 944.1 מ״ג 944.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 1230.5 מ״ג 1230.5 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 12 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות4186
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4186.2 קק״ל 4186.2 קק״לפחמימות 288.6 גרם 288.6 גרםשומן 321.2 גרם 321.2 גרםנתרן 663.8 מ״ג 663.8 מ״גחלבון 44.9 גרם 44.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 2.9 גרםשומן רווי 187.5 גרם 187.5 גרםכולסטרול 895.5 מ״ג 895.5 מ״גסידן 944.1 מ״ג 944.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 1230.5 מ״ג 1230.5 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״גסגור
מלבי שמנת משפחתי אחד ששמים במרכז שולחן ומסביבו את כל התוספות. אין יותר כיף מזה, והכי חשוב זה פשוט להכנה – כל אחד יכול להכין בלי מאמץ.
אז למה אתם מחכים? יאללה להכין!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 12 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 4186 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלבי משפחתי
-
750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
450 מ"ל חלב 3%
-
150 גרם סוכר לבן
-
100 גרם קורנפלורמעורבב עם חצי כוס חלב קר
תוספות
-
1/4 כוס פיסטוקים טבעייםטחונים
-
1/4 כוס בוטנים קלוייםגרוסים
-
1/4 כוס סירופ מלבי
-
1 כף מי ורדים
-
1/4 כוס שבבי קוקוס
אופן הכנה
- בסיר שמים את החלב, השמנת והסוכר. מרתיחים על אש גבוה עד שנוצרות בועיות גדולות
- מערבבים את הקורנפלור עם החלב הקר בקערה עד שאין גושים בכלל.
- שופכים את הקורנפלור עם החלב בהדרגה לסיר תוך כדי ערבוב בלי הפסקה.
- מנמיכים את האש ומבשלים 3-4 דקות תוך כדי ערבוב עד שהתערובת הופכת סמיכה.
- יוצקים את התערובת לתבנית האלומיניום ומקררים לטמפרטורת החדר.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכל הלילה.
- בהגשה הופכים לצלחת, מקשטים עם סירופ מלבי ותוספות שאוהבים. בתאבון וחג שמח!
אופן הכנה
- בסיר שמים את החלב, השמנת והסוכר. מרתיחים על אש גבוה עד שנוצרות בועיות גדולות
- מערבבים את הקורנפלור עם החלב הקר בקערה עד שאין גושים בכלל.
- שופכים את הקורנפלור עם החלב בהדרגה לסיר תוך כדי ערבוב בלי הפסקה.
- מנמיכים את האש ומבשלים 3-4 דקות תוך כדי ערבוב עד שהתערובת הופכת סמיכה.
- יוצקים את התערובת לתבנית האלומיניום ומקררים לטמפרטורת החדר.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכל הלילה.
- בהגשה הופכים לצלחת, מקשטים עם סירופ מלבי ותוספות שאוהבים. בתאבון וחג שמח!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
החלב שצריך לערבב עם הקורנפלור הוא חלק מהכמות חלב שבמתכון או בנוסף?
הי שיר. כן, זה חלק מכמות החלב של המתכון.