רקע הנמל

עוגת תמרים ושיבולת שועל לשבירה מתוקה של הצום

עוגת תמרים ושיבולת שועל בחושה פשוטה שמהווה פתיח נהדר וטעים לשבירת הצום. אל תשכחו לשתות גם תה לוהט ומתוק לצד העוגה
עוגת תמרים ושיבולת שועל בחושה פשוטה שמהווה פתיח נהדר וטעים לשבירת הצום. אל תשכחו לשתות גם תה לוהט ומתוק לצד העוגה
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    3064
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3064.1 קק״ל 6128.2 קק״ל
    פחמימות 404.7 גרם 809.3 גרם
    שומן 130.2 גרם 260.4 גרם
    נתרן 1191.3 מ״ג 2382.6 מ״ג
    חלבון 72.0 גרם 144.1 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 32.0 גרם
    כולסטרול 781.2 מ״ג 1562.4 מ״ג
    סידן 564.6 מ״ג 1129.1 מ״ג
    ברזל 7.0 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 1061.8 מ״ג 2123.6 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    3064
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3064.1 קק״ל 6128.2 קק״ל
    פחמימות 404.7 גרם 809.3 גרם
    שומן 130.2 גרם 260.4 גרם
    נתרן 1191.3 מ״ג 2382.6 מ״ג
    חלבון 72.0 גרם 144.1 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 32.0 גרם
    כולסטרול 781.2 מ״ג 1562.4 מ״ג
    סידן 564.6 מ״ג 1129.1 מ״ג
    ברזל 7.0 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 1061.8 מ״ג 2123.6 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור

בין אם אתם צמים ביום כיפור או לא, שווה לכם להכיר את המתכון הזה של עוגת תמרים ושיבולת שועל בחושה. היא טעימה ופשוטה להכנה, והיא תהיה שותפה נהדרת לתה המתוק של סוף הצום או לכל כוס קפה או תה שתשתו אי פעם. נסו אותה ותראו שצדקנו!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מגלענים את התמרים, מעבירים לקערה ומוסיפים את המים הרותחים להשריה של 20 דקות. מסננים את התמרים.
  2. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  3. מעבירים את התמרים למעבד מזון או בלנדר, מוסיפים רבע כוס מים חמים וטוחנים למחית חלקה.
  4. מערבבים בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, שיבולת השועל, הסוכר, הקינמון והמלח. מוסיפים את החלב, שמן הקנולה והביצים ומערבבים היטב.
  5. משטחים את הבלילה בשתי בתבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפייה מותאם לתבניות אינגליש קייק ואופים 35-30 דקות עד שהעוגות משחימות וקפיציות למגע.
  6. מפזרים על העוגות את השקדים הפרוסים בטרם ההגשה.
עוגת תמרים1
עוגת תמרים ושיבולת שועל. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת תמרים ושיבולת שועל לשבירה מתוקה של הצום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    אילה הראל

    הי , האם אפשר להשתמש בתמרים בוואקום? אם כן כמה? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אילה, שתי חבילות יתאימו, אפשר גם מעט פחות

    Avatar
    שלומי פדלון

    מחית התמרים נשכחה מחוץ לבלילה

      Avatar
      מערכת Foody

      ואיך יצא? 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות