רקע ברימאג

הכי מוגזמת שיש: עוגת וניל מסקרפונה של אופירה מור

אופירה מור באה לשמח אותכם עם העוגה המושלמת לימי הבידוד, קבלו מתכון לעוגת וניל מסקרפונה עשירה בטעמים, רכה ואוורירית כמו ענן
אופירה מור באה לשמח אותכם עם העוגה המושלמת לימי הבידוד, קבלו מתכון לעוגת וניל מסקרפונה עשירה בטעמים, רכה ואוורירית כמו ענן
  • אופירה מור
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    5942
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5941.7 קק״ל 5941.7 קק״ל
    פחמימות 426.6 גרם 426.6 גרם
    שומן 421.1 גרם 421.1 גרם
    נתרן 4238.9 מ״ג 4238.9 מ״ג
    חלבון 88.8 גרם 88.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 181.4 גרם 181.4 גרם
    כולסטרול 1793.4 מ״ג 1793.4 מ״ג
    סידן 881.2 מ״ג 881.2 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 1482.5 מ״ג 1482.5 מ״ג
    אבץ 6.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    5942
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5941.7 קק״ל 5941.7 קק״ל
    פחמימות 426.6 גרם 426.6 גרם
    שומן 421.1 גרם 421.1 גרם
    נתרן 4238.9 מ״ג 4238.9 מ״ג
    חלבון 88.8 גרם 88.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 181.4 גרם 181.4 גרם
    כולסטרול 1793.4 מ״ג 1793.4 מ״ג
    סידן 881.2 מ״ג 881.2 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 1482.5 מ״ג 1482.5 מ״ג
    אבץ 6.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור

כדי להמתיק לכם את השהייה בבית הכנתי לכם מתכון של עוגה פשוטה וטעימה, הכי- מרשימה!

ומתאימה גם כעוגת יומולדת.

בימים כאלה, אין הרבה מה להגיד אז שמרו על עצמכם, שפויים אם אפשר…

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


קרם מסקרפונה

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מכינים את הבלילה: מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר, השמן, תמצית הוניל, החלב, הקמח התופח והאינסטנט וניל לבלילה חלקה ואחידה.
  3. מוזגים את הבלילה על שתי תבניות אפייה מלבניות המרופדות בנייר אפייה ומשומנות היטב. יש לדאוג שהבלילה תתפרס על רוב התבנית.
  4. מכניסים לתנור ואופים 12 דקות.
  5. מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת המיקסר מקציפים את גבינת המסקרפונה, השמנת המתוקה, האינסטנט וניל ואבקת הסוכר יחד עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאד.
  6. מוציאים את התבניות מהתנור ומקררים לטמפ’ החדר.
  7. קורצים בעזרת רינג או סכין את הצורה הרצויה (אם מגישים בכוס אז בקוטר של הכוס).

    קורצים בעזרת רינג או סכין את הצורה הרצויה. צילום: אופירה מור
    קורצים בעזרת רינג או סכין את הצורה הרצויה. צילום: אופירה מור

  8. מזלפים מעל מהקרם, מניחים עוד שכבה של הבצק ומזלפים מעל עוד שכבה של הקרם.
    מזלפים מעל העוגה את הקרם. אופירה מור
    מזלפים מעל העוגה את הקרם. אופירה מור

    מניחים עוד שכבה של הבצק ומזלפים מעל עוד שכבה של הקרם. צילום: אופירה מור
    מניחים עוד שכבה של הבצק ומזלפים מעל עוד שכבה של הקרם. צילום: אופירה מור

  9. חותכים פירות ומפזרים מעל.

הערות

  • אפשר לרדד את הבצק לתבנית קוטר 22 או למנות אישיות ואז יש לקרוץ את הבצק בגודל כוס ההגשה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי מוגזמת שיש: עוגת וניל מסקרפונה של אופירה מור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    גם אופה וגם יפה

    כמה זמן אפשר לשמור אותה במקרר והאם היא מתאימה לעוגת מספרים?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לשמור אותה יממה במקרר עטופה בניילון נצמד. אפשר לחתוך אותה בצורה של ספרות ולקשט כעוגת מספרים.

    Avatar
    מיכל מיכל

    הכנתי את העוגה אתמול. פשוט נהדרת! מאוד טעימה, לא מתוקה מדי. חצי ממנה כבר נעלם :-). בהחלט עוגה שנכנסת לרשימת העוגות הטובות. תודה רבה אופירה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות