הכי פשוט והכי טעים – פסטה ברוטב ראגו קלאסי
קלאסיקה שלעולם לא נמאסת: פסטה ברוטב ראגו בקר, מבושל ביין אדום, עגבניות ותבלינים שמעלים ניחוחות של איטליה. מתכון פשוט וקל לארוחת ערב משפחתית
קלאסיקה שלעולם לא נמאסת: פסטה ברוטב ראגו בקר, מבושל ביין אדום, עגבניות ותבלינים שמעלים ניחוחות של איטליה. מתכון פשוט וקל לארוחת ערב משפחתית
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 815.4 קק״ל 4892.7 קק״לפחמימות 41.8 גרם 250.7 גרםסוכר 7.9 גרם 47.1 גרםשומן 58.3 גרם 349.8 גרםנתרן 1241.5 מ״ג 7449.2 מ״גחלבון 28.2 גרם 169.5 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.9 גרםשומן רווי 11.3 גרם 67.6 גרםכולסטרול 75.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 19.4 מ״ג 116.3 מ״גברזל 2.7 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 280.2 מ״ג 1681.3 מ״גאבץ 5.4 מ״ג 32.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה שעה ו-30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות815
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 815.4 קק״ל 4892.7 קק״לפחמימות 41.8 גרם 250.7 גרםסוכר 7.9 גרם 47.1 גרםשומן 58.3 גרם 349.8 גרםנתרן 1241.5 מ״ג 7449.2 מ״גחלבון 28.2 גרם 169.5 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.9 גרםשומן רווי 11.3 גרם 67.6 גרםכולסטרול 75.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 19.4 מ״ג 116.3 מ״גברזל 2.7 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 280.2 מ״ג 1681.3 מ״גאבץ 5.4 מ״ג 32.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה שעה ו-30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 815 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1חבילה או 500 גרם פסטה ספגטי
רוטב
-
1 כף שמן זית
-
1 קובייה תיבולית עשבי תיבול קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 שן שום
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1/2 בצל בינוני
-
1/2 כוס יין אדום יבש
-
2צנצנות או 800 גרם רוטב עגבניות בזיליקוםלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
1 כוס שמן זית
אופן הכנה
- קוצצים שום, בצל, תימין ורוזמרין.
- מכינים את הרוטב: מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, שום ובשר ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבשר משנה את צבעו וכל הנוזלים במחבת הצטמצמו.
- מוסיפים בצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה, עד שהבצל רך והמחבת יבשה.
- מוסיפים יין אדום ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-5 דקות עד שהיין הצטמצם.
- מוסיפים תיבולית עשבי תיבול ומערבבים כדקה.
- מוסיפים קוביות עגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי כשעה תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהנוזלים מצטמצמים. במהלך הבישול מתבלים במלח ופלפל.
- מבשלים את הפסטה: מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה.
- מגישים: מחלקים פסטה לקערות, יוצקים רוטב מעל, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים שום, בצל, תימין ורוזמרין.
- מכינים את הרוטב: מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, שום ובשר ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבשר משנה את צבעו וכל הנוזלים במחבת הצטמצמו.
- מוסיפים בצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה, עד שהבצל רך והמחבת יבשה.
- מוסיפים יין אדום ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-5 דקות עד שהיין הצטמצם.
- מוסיפים תיבולית עשבי תיבול ומערבבים כדקה.
- מוסיפים קוביות עגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי כשעה תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהנוזלים מצטמצמים. במהלך הבישול מתבלים במלח ופלפל.
- מבשלים את הפסטה: מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה.
- מגישים: מחלקים פסטה לקערות, יוצקים רוטב מעל, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן