
-
זמן הכנהשעה ו-30 דקות
-
זמן כוללשעה ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
-
1חבילה או 500 גרם פסטה ספגטי
רוטב
-
1 כף שמן זית
-
1 קובייה תיבולית עשבי תיבול קנורקנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 שן שום
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1/2 בצל בינוני
-
1/2 כוס יין אדום יבש
-
2צנצנות או 800 גרם רוטב עגבניות בזיליקום קנורקנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
1 כוס שמן זית
אופן הכנה
- קוצצים שום, בצל, תימין ורוזמרין.
- מכינים את הרוטב: מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, שום ובשר ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבשר משנה את צבעו וכל הנוזלים במחבת הצטמצמו.
- מוסיפים בצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה, עד שהבצל רך והמחבת יבשה.
- מוסיפים יין אדום ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-5 דקות עד שהיין הצטמצם.
- מוסיפים תיבולית עשבי תיבול ומערבבים כדקה.
- מוסיפים קוביות עגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי כשעה תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהנוזלים מצטמצמים. במהלך הבישול מתבלים במלח ופלפל.
- מבשלים את הפסטה: מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה.
- מגישים: מחלקים פסטה לקערות, יוצקים רוטב מעל, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
819.6
קק״ל
4917.7
קק״ל
פחמימות
41.8
גרם
250.7
גרם
סוכר
7.9
גרם
47.2
גרם
שומן
58.3
גרם
349.8
גרם
נתרן
1241.5
מ״ג
7449.2
מ״ג
חלבון
28.2
גרם
169.5
גרם
סיבים תזונתיים
1.3
גרם
8.0
גרם
שומן רווי
11.3
גרם
67.6
גרם
כולסטרול
75.8
מ״ג
455.0
מ״ג
סידן
21.5
מ״ג
128.9
מ״ג
ברזל
2.7
מ״ג
16.1
מ״ג
אשלגן
284.9
מ״ג
1709.3
מ״ג
אבץ
5.4
מ״ג
32.5
מ״ג
תגובות (0)