המבורגר חריף עם פלפלוני חלפיניו

אוהבים אוכל פיקנטי? איילת הירשמן מכינה המבורגר חריף מכל הכיוונים - מוסיפים פלפלוני חלפיניו לתערובת הבשר ומגישים כתוספת בתוך הלחמנייה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    35 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-35 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את הבשר בקערה, מוסיפים מלח, פלפל, חרדל, טבסקו ופלפלוני חלפיניו כבושים קצוצים ויוצרים 5 קציצות שמנמנות. מקררים כשעה במקרר.
  2. מכינים את התוספות: פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות ומשרים בקערה עם החומץ. מערבבים מדי פעם.
  3. פורסים עגבניות, חסה ומלפפונים חמוצים.
  4. מכינים קעריות עם פלפלוני חלפיניו כבושים ועם חרדל.
  5. חוצים את לחמניות ההמבורגר לשניים.
  6. מוציאים את הקציצות מהמקרר, מושחים בשמן זית מכל הצדדים.
  7. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה. צולים את ההמבורגרים 3­-4 דקות מכל צד לדרגת עשייה MR, ו-2 דקות נוספות לדרגת עשייה M.
  8. כשההמבורגרים מוכנים, צולים את לחמניות ההמבורגר באותה מחבת עד שמזהיבות.
  9. להגשה: מניחים קציצה בכל לחמנייה, מוסיפים פרוסות בצל, פרוסות עגבנייה, עלי חסה, חרדל, מלפפונים חמוצים ופלפלוני חלפיניו חריפים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 819.6 קק״ל 4097.8 קק״ל
פחמימות 28.4 גרם 142.2 גרם
שומן 52.5 גרם 262.4 גרם
נתרן 1913.3 מ״ג 9566.4 מ״ג
חלבון 56.4 גרם 282.0 גרם
סיבים תזונתיים 3.4 גרם 17.2 גרם
שומן רווי 16.4 גרם 81.8 גרם
כולסטרול 172.0 מ״ג 860.0 מ״ג
סידן 60.5 מ״ג 302.7 מ״ג
ברזל 5.3 מ״ג 26.6 מ״ג
אשלגן 884.0 מ״ג 4419.9 מ״ג
אבץ 10.4 מ״ג 52.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    מור

    נראים יפים ומגרים רצה לנסות…

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody