המבורגר קלאסי של שי-לי ליפא

שי-לי ליפא מכינה המבורגר קלאסי וטעים שיתאים לקטנים ולגדולים. מתכון ביתי ופשוט למנה האהובה, שנותן לכם להרגיש ממש כמו במסעדה, עם היתרונות של בישול ביתי.
שי-לי ליפא מכינה המבורגר קלאסי וטעים שיתאים לקטנים ולגדולים. מתכון ביתי ופשוט למנה האהובה, שנותן לכם להרגיש ממש כמו במסעדה, עם היתרונות של בישול ביתי.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    710
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 709.9 קק״ל 2839.6 קק״ל
    פחמימות 31.6 גרם 126.2 גרם
    שומן 43.6 גרם 174.5 גרם
    נתרן 1216.7 מ״ג 4866.9 מ״ג
    חלבון 46.8 גרם 187.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.0 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 47.3 גרם
    כולסטרול 147.9 מ״ג 591.5 מ״ג
    סידן 57.3 מ״ג 229.0 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.6 מ״ג
    אשלגן 793.3 מ״ג 3173.3 מ״ג
    אבץ 10.6 מ״ג 42.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    710
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 709.9 קק״ל 2839.6 קק״ל
    פחמימות 31.6 גרם 126.2 גרם
    שומן 43.6 גרם 174.5 גרם
    נתרן 1216.7 מ״ג 4866.9 מ״ג
    חלבון 46.8 גרם 187.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.0 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 47.3 גרם
    כולסטרול 147.9 מ״ג 591.5 מ״ג
    סידן 57.3 מ״ג 229.0 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.6 מ״ג
    אשלגן 793.3 מ״ג 3173.3 מ״ג
    אבץ 10.6 מ״ג 42.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
שי-לי ליפא
X

12 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

המבורגר

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מוציאים את הבשר מהמקרר כרבע שעה לפני ההכנה.
  2. קוצצים את הבצל דק.
  3. מחממים מחבת קטנה, מוסיפים שמן זית ובצל ומטגנים כ-5 דקות תוך כדי בחישה, עד שהבצל רך. מצננים כ-10 דקות.
  4. מערבבים בשר, בצל מטוגן, חרדל מלח ופלפל בקערה.
  5. מטגנים במעט שמן זית קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול, ומתקנים במידת הצורך.
  6. יוצרים 4 קציצות גדולות, פחוסות ומהודקות. ניתן להיעזר ברינג (טבעת מתכת) בקוטר 10 ס”מ.
  7. מחממים מחבת גריל או מחבת כבדה על להבה בינונית-גבוהה.
  8. מושחים את ההמבורגרים בשמן זית ומטגנים 4-3 דקות מכל צד, עד השחמה.
  9. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לטגן עוד דקה-שתיים מכל צד לדרגת מדיום.
  10. מגישים בתוך לחמניית המבורגר ומוסיפים עלה חסה, פרוסות עגבנייה, בצל אדום ומלפפון חמוץ.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המבורגר קלאסי של שי-לי ליפא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות