המדריך להכנת פחזניות קרמבל מושלמות של ליאור שרף

מתכון מעולה של ליאור שרף לפחזניות עם שכבה קראנצ'ית של קראמבל, כמה דקות ותכינו את הקינוח המושלם הזה באיזה מילוי שעושה לכם את זה - אנחנו מזהירים זה ממכר!
מתכון מעולה של ליאור שרף לפחזניות עם שכבה קראנצ'ית של קראמבל, כמה דקות ותכינו את הקינוח המושלם הזה באיזה מילוי שעושה לכם את זה - אנחנו מזהירים זה ממכר!
  • ליאור שרף
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    179
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.5 קק״ל 3569.2 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 348.1 גרם
    שומן 10.5 גרם 209.6 גרם
    נתרן 91.7 מ״ג 1833.9 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 83.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 114.8 גרם
    כולסטרול 95.9 מ״ג 1918.3 מ״ג
    סידן 19.7 מ״ג 394.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 48.0 מ״ג 960.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    179
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.5 קק״ל 3569.2 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 348.1 גרם
    שומן 10.5 גרם 209.6 גרם
    נתרן 91.7 מ״ג 1833.9 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 83.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 114.8 גרם
    כולסטרול 95.9 מ״ג 1918.3 מ״ג
    סידן 19.7 מ״ג 394.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 48.0 מ״ג 960.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרמבל

בצק רבוך


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרמבל: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את חומרי הקרמבל עד התגבשות הבצק. ניתן לצבוע בשלב זה את הקרמבל לכל צבע שרוצים באמצעות צבע מאכל ג’ל.
  2. מעבירים את בצק הקרמבל בין שני ניירות אפייה, מרדדים לעובי 2 מילימטר ומעבירים למקפיא עד לשימוש.
  3. מכינים את הבצק הרבוך: בסיר בינוני מביאים לרתיחה חלב, מים, חמאה ומלח.
  4. מוסיפים את הקמח בפעם אחת, מסירים מהאש ובעזרת כף עץ מערבבים היטב כשלוש דקות. הקמח נספג בנוזלים והופך לרביכה, הוא נפרד מדפנות הסיר ומתגבש לבצק.
  5. מעבירים הבצק למיקסר ובעזרת וו גיטרה מערבבים כשלוש דקות (לצורך צינון הבצק והחדרת הביצים).
  6. מעבירים את המיקסר למהירות בינונית מוסיפים ביצה אחת בכל פעם עד להטמעת הביצים בבצק.
  7. מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר 14 מ”מ, מזלפים גבעות בקוטר 2 ס”מ ובמרחק של לפחות 5 ס”מ אחת מהשניה.
  8. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  9. מוציאים את בצק הקרמבל מהמקפיא, קורצים עיגולים בקוטר 4 ס”מ, מניחים כל דיסקית בצק פריך מעל פחזנייה ולוחצים בעדינות.
  10. ומעבירים לתנור ל-20 דקות אפייה, ולאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה ל-160 ואופים 15 דקות נוספות.
  11. מצננים את הפחזניות וממלאים כל פחזנייה בכל קרם שאוהבים.
  12. אפשר לקטום את השליש העליון של הפחזנייה, לזלף קרם או גנאש מוקצף ולהצמיד את הכיפה הקטומה חזרה מעל הזילוף.

    פחזניות קרמבל. צילום: ליאור שרף
    פחזניות קרמבל. צילום: ליאור שרף

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המדריך להכנת פחזניות קרמבל מושלמות של ליאור שרף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    עידית אוזון

    אשמח לדעת מה גודל (קוטר+גובה) הפחזנית לאחר אפיה?

      Avatar
      Foody Foody

      גודל הפחזניה (קוטר וגובה) משתנה לפי הזילוף שלך.

    Avatar
    שירי חרמון

    אשמח למתכון למילוי טעים ועדין

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות