-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.4 קק״ל 358.1 קק״לפחמימות 27.7 גרם 83.0 גרםשומן 0.2 גרם 0.7 גרםנתרן 57.6 מ״ג 172.8 מ״גחלבון 1.8 גרם 5.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.1 מ״ג 24.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 63.4 מ״ג 190.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות119
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.4 קק״ל 358.1 קק״לפחמימות 27.7 גרם 83.0 גרםשומן 0.2 גרם 0.7 גרםנתרן 57.6 מ״ג 172.8 מ״גחלבון 1.8 גרם 5.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.1 מ״ג 24.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 63.4 מ״ג 190.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
להכין ארוחת צהריים או ערב מעולם לא היה קל וטעים יותר! נאגטס טופו פיקנטיים טעימים ופריכים שאופים בתנור ומגישים בתוך רוטב מתקתק ובועט עם ניחוח הדרי מרענן. רק להוסיף אורז וסלט טרי ויש לכם ארוחה שלמה ומושלמת.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 119 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
ספייסי נאגטס טופו
-
1 חבילה טופו קשה בטעם פיקנטי משק ויילר
-
1/3 כוס מיץ תפוזים
-
1 כפית שורש ג’ינג’רקצוץ
-
3 שיני שוםכתושות
-
3 כפות סוכר חום כההדמררה
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף חומץ אורז
-
3-4 טבעות דקות
-
1 כף קמח לבן
הגשה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
- בוצעים את הטופו בעזרת הידיים לחתיכות בינוניות בגודל של 4 ס”מ. מניחים את הטופו על נייר אפייה בתוך תבנית במרווחים שווים ואופים במשך 20 דקות. הופכים את חתיכות הטופו וממשיכים את האפייה 5 דקות נוספות.
- מחממים במחבת את מיץ התפוזים, הסוכר, הג’ינג’ר, השום, הסויה, החומץ והצ’ילי במשך 5 דקות על אש בינונית.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות באמצעות מטרפה, על מנת שהקמח ייטמע. ממשיכים לבשל במשך 5 דקות עד שהרוטב מצטמצם. אם הרוטב סמיך מידי, אפשר להוסיף לו מעט מים לדילול.
- מוסיפים את הנאגטס טופו המוכנים למחבת ומערבבים ברוטב.
- מוסיפים שומשום ומגישים בקערה עם אורז.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
- בוצעים את הטופו בעזרת הידיים לחתיכות בינוניות בגודל של 4 ס”מ. מניחים את הטופו על נייר אפייה בתוך תבנית במרווחים שווים ואופים במשך 20 דקות. הופכים את חתיכות הטופו וממשיכים את האפייה 5 דקות נוספות.
- מחממים במחבת את מיץ התפוזים, הסוכר, הג’ינג’ר, השום, הסויה, החומץ והצ’ילי במשך 5 דקות על אש בינונית.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות באמצעות מטרפה, על מנת שהקמח ייטמע. ממשיכים לבשל במשך 5 דקות עד שהרוטב מצטמצם. אם הרוטב סמיך מידי, אפשר להוסיף לו מעט מים לדילול.
- מוסיפים את הנאגטס טופו המוכנים למחבת ומערבבים ברוטב.
- מוסיפים שומשום ומגישים בקערה עם אורז.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן