המנה הראשונה הכי חגיגית שיש: כבד קצוץ

שולחן החג או השבת לא יכול להיות מושלם ללא מנת כבד קצוץ ביתית ומשובחת שמוגשת לצד המצה. מנה ראשונה פשוטה ומהירה להכנה שנשמרת במקרר בקלות
שולחן החג או השבת לא יכול להיות מושלם ללא מנת כבד קצוץ ביתית ומשובחת שמוגשת לצד המצה. מנה ראשונה פשוטה ומהירה להכנה שנשמרת במקרר בקלות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    177
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 177.1 קק״ל 1771.2 קק״ל
    פחמימות 12.0 גרם 119.8 גרם
    שומן 8.5 גרם 84.8 גרם
    נתרן 402.4 מ״ג 4023.7 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 122.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 10.8 גרם
    כולסטרול 172.5 מ״ג 1725.0 מ״ג
    סידן 27.7 מ״ג 276.9 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 45.6 מ״ג
    אשלגן 292.4 מ״ג 2924.4 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 12.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    177
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 177.1 קק״ל 1771.2 קק״ל
    פחמימות 12.0 גרם 119.8 גרם
    שומן 8.5 גרם 84.8 גרם
    נתרן 402.4 מ״ג 4023.7 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 122.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 10.8 גרם
    כולסטרול 172.5 מ״ג 1725.0 מ״ג
    סידן 27.7 מ״ג 276.9 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 45.6 מ״ג
    אשלגן 292.4 מ״ג 2924.4 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 12.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל החתוך עד להשחמה. מסננים מהשמן.

    כבד קצוץ (צילום: שניר גואטה)
    מטגנים את הכבדים והבצל  (צילום: דרור עינב)

  2. באותה המחבת שטיגנו את הבצל מטגנים את הכבד עד שהוא שחום מכל צדדיו ומבפנים עדיין ורדרד (להיזהר שלא יתייבש).
  3. במעבד מזון טוחנים את הכבד, הבצל, הביצים הקשות והתבלינים בפולסים קצרים ליצירת ממרח (אך לא חלק לגמרי).

    כבד קצוץ (צילום: שניר גואטה)
    טוחנים במעבד המזון למחית חלקה (צילום: דרור עינב)

  4. מעבירים לכלי אטום ושומרים בקרור. רצוי להגיש יום למחרת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המנה הראשונה הכי חגיגית שיש: כבד קצוץ

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות