העוגיות של רחל מאופקים: עוגיות מרוקאיות

רחל אדרי מאופקים הפכה לסמל גבורה כשמשכה את הזמן עם המחבלים בביתה. דאגנו לכם למתכון של העוגיות של רחל שהצילו אותה ואת בעלה. עוגיות מרוקאיות קלות להכנה וטעימות בטירוף!
רחל אדרי מאופקים הפכה לסמל גבורה כשמשכה את הזמן עם המחבלים בביתה. דאגנו לכם למתכון של העוגיות של רחל שהצילו אותה ואת בעלה. עוגיות מרוקאיות קלות להכנה וטעימות בטירוף!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
97 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    95
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.9 קק״ל 8539.3 קק״ל
    פחמימות 11.3 גרם 1013.4 גרם
    שומן 4.9 גרם 445.2 גרם
    נתרן 3.9 מ״ג 353.8 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 124.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 42.3 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 118.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.2 מ״ג 554.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 24.6 מ״ג
    אשלגן 19.0 מ״ג 1708.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 16.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    95
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.9 קק״ל 8539.3 קק״ל
    פחמימות 11.3 גרם 1013.4 גרם
    שומן 4.9 גרם 445.2 גרם
    נתרן 3.9 מ״ג 353.8 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 124.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 42.3 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 118.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.2 מ״ג 554.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 24.6 מ״ג
    אשלגן 19.0 מ״ג 1708.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 16.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
97 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות מרוקאיות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. שמים את כל המצרכים בקערה גדולה ולשים במיקסר או בעזרת כפות הידיים במשך דקה בלבד, עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מניחים את הבצק בצד ל15 דקות למנוחה.
  4. בינתיים מרכיבים את המטחנה עם החלק המיוחד לעיצוב העוגיות, למי שאין יכול לשים בשקית זילוף או לרדד בין 2 ניירות אפייה ובעזרת גלגלת פורסים את העוגיות.
  5. למי שיש את המכונה - מעבירים את הבצק במכונה ודוחסים אותו פנימה. חותכים את סרט הבצק שמתקבל לאצבעות באורך כ10 סנטימטר.
  6. מניחים את הבצק במרווחים קטנים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  7. אופים עד להזהבה במשך כ20 דקות.
  8. מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
העוגיות של רחל מאופקים: עוגיות מרוקאיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (22)

Avatar

    Avatar
    איתי

    הי, האם אפשר להחליף מיץ תפוזים במים?

      Avatar
      בר team

      אפשר

    Avatar
    עליזה לנגר

    אפשר בלי שומשום יש אלרגיה לשומשום

      Avatar
      בר team

      אפשר

    Avatar
    מיכל

    שלושת רבעי כוס שמן זה במקום המרגרינה והשמן?

      Avatar
      בר team

      לא, רק במקום המרגרינה (צריך להוסיף גם את השמן שיש במקור במתכון)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות