הפוכה אבל בקטע טוב: מקלובה צמחונית של אורז וירקות

קבלו אותה בהפוכה: מקלובה צמחונית של אורז וירקות המתבשלים בסיר אחד. בתחתית הסיר שפע של ירקות צלויים ומעל אורז אוורירי עשיר בתבלינים. הופכים לפניי ההגשה
קבלו אותה בהפוכה: מקלובה צמחונית של אורז וירקות המתבשלים בסיר אחד. בתחתית הסיר שפע של ירקות צלויים ומעל אורז אוורירי עשיר בתבלינים. הופכים לפניי ההגשה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    211
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 210.5 קק״ל 842.0 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 44.6 גרם
    שומן 18.7 גרם 74.6 גרם
    נתרן 554.4 מ״ג 2217.7 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 10.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 41.1 מ״ג 164.6 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 562.9 מ״ג 2251.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    211
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 210.5 קק״ל 842.0 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 44.6 גרם
    שומן 18.7 גרם 74.6 גרם
    נתרן 554.4 מ״ג 2217.7 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 10.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 41.1 מ״ג 164.6 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 562.9 מ״ג 2251.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות


אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים לקוביות גסות את הירקות ומפרידים את הכרובית לפרחים.
  3. מניחים את כל הירקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, יוצקים מעל שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
  4. מערבבים בידיים עד שכל הירקות עטופים בשמן ותבלינים ואופים עד להזהבה.
  5. מכינים את האורז: מערבבים היטב בקערה אורז, פפריקה חריפה, כורכום, פפריקה מתוקה, בהרט ואבקת מרק.
  6. מעבירים את הירקות הצלויים לסיר, מוסיפים מעל את האורז עם התבלינים ומוסיפים את המים.
  7. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה וברתיחה עדינה 20 דקות.
  8. מכבים את הכיריים ומשאירים את הסיר סגור עוד 10 דקות לפני ההגשה.
  9. הופכים את הסיר על צלחת הגשה גדולה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפוכה אבל בקטע טוב: מקלובה צמחונית של אורז וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות