הפרגית של יונית: פרגיות בנענע, צ’ילי וטריאקי

10 דקות עבודה, חצי שעה מנוחה ועוד כמה דקות של צלייה. זה כל מה שצריך כדי להכין את הפרגית של יונית! פרגיות במרינדה נהדרת שעושה את כל ההבדל
10 דקות עבודה, חצי שעה מנוחה ועוד כמה דקות של צלייה. זה כל מה שצריך כדי להכין את הפרגית של יונית! פרגיות במרינדה נהדרת שעושה את כל ההבדל
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    548
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 548.3 קק״ל 2193.1 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 30.1 גרם
    סוכר 6.0 גרם 23.9 גרם
    שומן 29.7 גרם 118.9 גרם
    נתרן 1572.5 מ״ג 6290.1 מ״ג
    חלבון 58.8 גרם 235.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 10.0 גרם
    כולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 5.1 מ״ג 20.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    548
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 548.3 קק״ל 2193.1 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 30.1 גרם
    סוכר 6.0 גרם 23.9 גרם
    שומן 29.7 גרם 118.9 גרם
    נתרן 1572.5 מ״ג 6290.1 מ״ג
    חלבון 58.8 גרם 235.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 10.0 גרם
    כולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 5.1 מ״ג 20.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
יונית צוקרמן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב עד לקבלת מרינדה אחידה.
  2. מנקים את הפרגיות מעודפי עור ומכניסים לקערת המרינדה, מערבבים כדי שהמרינדה תעטוף את כל הפרגיות, מכסים בניילון נצמד ומשרים למשך חצי שעה לפחות.
  3. במחבת פסים ללא שמן מניחים את נתחי הפרגית וצולים עד הזהבה.
  4. מגישים על אורז או כחלק מסלט ירקות רענן.

    הפרגית של יונית. צילום: יונית צוקרמן
    הפרגית של יונית. צילום: יונית צוקרמן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפרגית של יונית: פרגיות בנענע, צ’ילי וטריאקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    אסתר

    מה אפשר לשים במקום רוטב חמוץ מתוק?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את הרוטב חמוץ מתוק ברוטב צ’ילי מתוק או עוד רוטב טריאקי.

    Avatar
    רותם כנען

    נראה ממש טוב אכין לשולחן החג—אישתי תעוף על זה היא חולת פרגיות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות