הפתעה בתנור: פשטידת אטריות תרד וגבינות

זו לא עוד פשטידת אטריות, זו פשטידת אטריות תרד עם גבינות ותרד טרי שתשאיר את האורחים שלכם ללא מילים! רבע שעה עבודה ולתנור
זו לא עוד פשטידת אטריות, זו פשטידת אטריות תרד עם גבינות ותרד טרי שתשאיר את האורחים שלכם ללא מילים! רבע שעה עבודה ולתנור
  • אביה מלכא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    3080
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3079.6 קק״ל 3079.6 קק״ל
    פחמימות 202.2 גרם 202.2 גרם
    שומן 192.3 גרם 192.3 גרם
    נתרן 6690.2 מ״ג 6690.2 מ״ג
    חלבון 136.1 גרם 136.1 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 79.5 גרם 79.5 גרם
    כולסטרול 1347.8 מ״ג 1347.8 מ״ג
    סידן 1281.2 מ״ג 1281.2 מ״ג
    ברזל 14.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 4331.6 מ״ג 4331.6 מ״ג
    אבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    3080
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3079.6 קק״ל 3079.6 קק״ל
    פחמימות 202.2 גרם 202.2 גרם
    שומן 192.3 גרם 192.3 גרם
    נתרן 6690.2 מ״ג 6690.2 מ״ג
    חלבון 136.1 גרם 136.1 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 79.5 גרם 79.5 גרם
    כולסטרול 1347.8 מ״ג 1347.8 מ״ג
    סידן 1281.2 מ״ג 1281.2 מ״ג
    ברזל 14.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 4331.6 מ״ג 4331.6 מ״ג
    אבץ 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. בסיר על אש בינונית שמים שמן זית ותרד ומערבבים עד שהתרד מצטמצם.
  2. מסננים את התרד מהנוזלים וטוחנים \ קוצצים במעבד מזון.
  3. מכינים את האטריות לפי ההוראות על גבי האריזה. לאחר בישול וסינון מעבירים לקערה \ תבנית, מוסיפים את כל שאר המצרכים ומערבבים לאיחוד.
  4. מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון ומכניסים את הפשטידה לאפייה של 45 דקות או עד הזהבה.
  5. מוציאים, מצננים מעט ואוכלים בהנאה. בתיאבון
הפתעה בתנור: פשטידת אטריות תרד וגבינות1
הפתעה בתנור: פשטידת אטריות תרד וגבינות. צילום: אביה מלכא
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות