זריזה וטעימה במחבת: חביתת קישואים של מירי כהן

חביתת הקישואים שלי, שאהובה על כל המשפחה, תסגור לכם את הפינה. עשר דקות של בילוי במטבח במינימום מאמץ והיא מוכנה!
חביתת הקישואים שלי, שאהובה על כל המשפחה, תסגור לכם את הפינה. עשר דקות של בילוי במטבח במינימום מאמץ והיא מוכנה!
  • מירי כהן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    698
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 697.9 קק״ל 697.9 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 11.1 גרם
    שומן 57.1 גרם 57.1 גרם
    נתרן 1663.7 מ״ג 1663.7 מ״ג
    חלבון 38.1 גרם 38.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 13.0 גרם 13.0 גרם
    כולסטרול 898.2 מ״ג 898.2 מ״ג
    סידן 207.3 מ״ג 207.3 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 693.3 מ״ג 693.3 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    698
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 697.9 קק״ל 697.9 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 11.1 גרם
    שומן 57.1 גרם 57.1 גרם
    נתרן 1663.7 מ״ג 1663.7 מ״ג
    חלבון 38.1 גרם 38.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 13.0 גרם 13.0 גרם
    כולסטרול 898.2 מ״ג 898.2 מ״ג
    סידן 207.3 מ״ג 207.3 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 693.3 מ״ג 693.3 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

חביתת קישואים היא החביתה האהובה עליי, לא סתם היא כיכבה בזמן שהותי בבית ‘האח הגדול’. היא כל כך טעימה וכל כך קלה להכנה, שלא תפסיקו להשתמש במתכון במטבח הפרטי שלכם. כמובן שאפשר להוסיף עוד ירקות וגבינות שאוהבים ולאלתר על המתכון הבסיסי. בתיאבון!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חביתת קישואים


אופן הכנה

  1. מגרדים את הקישוא ותפוח האדמה וסוחטים היטב את נוזלי הקישוא.
  2. מערבבים היטב בקערה את הקישוא, הביצים, החלבונים, הקוטג’, המלח והפלפל.
  3. מחממים מחבת עם שמן.
  4. שופכים את התערובת ומטגנים במשך כמה דקות, עד שהתחתית מזהיבה.
  5. הופכים את החביתה לצד השני בעזרת צלחת, כדי שהחביתה לא תתפרק ומטגנים במשך כמה דקות, עד להזהבה.
  6. מוציאים את החביתה המוכנה מהמחבת לצלחת וחותכים למשולשים בעזרת גלגלת פיצה.

    חביתת קישואים. צילום: אלון מסיקה. סטיילינג: חן סבח
    חביתת קישואים. צילום: אלון מסיקה. סטיילינג: חן סבח

 

הערות

  • ניתן להגיש עם שמנת חמוצה ובצל ירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
זריזה וטעימה במחבת: חביתת קישואים של מירי כהן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לחביתה טבעונית ניתן להשתמש קמח חומוס/תירס ומים או חלב צמחי (סויה וכו’)

    Avatar
    אלי בן טובים

    מה זה במתכון 3 חלבונים?

      Avatar
      Foody team

      מה השאלה?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות