< רקע נינג'ה

חגיגה של אהבה – טארט פירות יער ושוקולד לבן

טארט פירות יער קיצי ומרענן ללא תנור מ-5 מרכיבים בלבד! טארט מבסיס פריך של ביסקוויטים, במילוי פירות יער חמצמצים ושוקולד לבן. היכונו להתאהב!
טארט פירות יער קיצי ומרענן ללא תנור מ-5 מרכיבים בלבד! טארט מבסיס פריך של ביסקוויטים, במילוי פירות יער חמצמצים ושוקולד לבן. היכונו להתאהב!
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    391
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 390.9 קק״ל 3127.5 קק״ל
    פחמימות 23.9 גרם 191.4 גרם
    שומן 32.4 גרם 259.4 גרם
    נתרן 36.7 מ״ג 293.5 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 20.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 20.0 גרם 160.4 גרם
    כולסטרול 61.6 מ״ג 493.0 מ״ג
    סידן 82.1 מ״ג 657.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 123.4 מ״ג 987.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    391
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 390.9 קק״ל 3127.5 קק״ל
    פחמימות 23.9 גרם 191.4 גרם
    שומן 32.4 גרם 259.4 גרם
    נתרן 36.7 מ״ג 293.5 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 20.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 20.0 גרם 160.4 גרם
    כולסטרול 61.6 מ״ג 493.0 מ״ג
    סידן 82.1 מ״ג 657.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 123.4 מ״ג 987.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית

מילוי


טארט פירות יער ושוקולד לבן. צילום: שירן מתיתיהו
לא, אין לנו את זה ביותר מהמם! צילום: שירן מתיתיהו

אופן הכנה

  1. נשים את הביסקוויטים התוך הבלנדר ונלחץ על פונקציית BLEND על עוצמת MEDIUM לקבלת פירורים דקים.
  2. נעביר את הפירורים לקערה ונוסיף חמאה מומסת. נערבב טוב עד שהחמאה נספגת בביסקוויטים.
  3. נעביר לקלתית ונהדק לתחתית ולשוליים. נכניס למקפיא ל-10 דקות.
  4. בינתיים נכין את המילוי: נשים את פירות היער בתוך הבלנדר ונלחץ על פונקציית BLEND על עוצמת MEDIUM. נעבור לפעולת COOK על עוצמה MEDIUM כ-2 דקות ומידי פעם נערבל כדי לפזר את החום.
  5. נוסיף את השוקולד הלבן ושוב נפעיל את פעולת COOK על עוצמת MEDIUM ל-2 דקות. מידי פעם נערבל עד שכל השוקולד נמס בתערובת ומתקבלת תערובת אחידה.
  6. נוסיף את החמאה ונפעיל שוב את תכנית COOK בעוצמה MEDIUM להמסה מלאה.
  7. נשפוך את המילוי לתוך הקלתית ונכניס למקפיא לשעה.
  8. לאחר שעה אפשר לקשט בפירות טריים, דובדבני אמרנה, שוקולד לבן מגורד ומה שבא לכם.

    לאחר שעה אפשר לקשט במה שמתחשק. צילום: שירן מתיתיהו
    לאחר שעה אפשר לקשט במה שמתחשק. צילום: שירן מתיתיהו

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חגיגה של אהבה – טארט פירות יער ושוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

    חיה

    את השוקולד ממיסים או שמים שלם?

      מערכת Foody

      את השוקולד מכניסים שלם. הפעולה של הבלנדר תמיס אותו.

    דניאל

    מה המשקל של אריזת הפתי בר שמדובר עליה?

      מערכת Foody

      שרוול פתי בר = 250 גרם.

    דניאל

    היי, כתבתם חבילה של פתי בר וניל . על איזה אריזה מדובר?

      מערכת Foody

      שרוול פתי בר = 250 גרם.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות