חורף? אז בא לי להתכרבל עם שוקולטה חמה

אין אהבה כנה יותר מאהבה לאוכל, את זה כולנו יודעים. לפעמים אנחנו צריכים שמישהו יאהב אותנו בכנות ויחבק לנו את הלב חיבוק אמיץ וזה בדיוק הזמן להכין שוקולטה חמה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    12 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

לשוקולטה

לקישוט

אופן הכנה

  1.  מכניסים את השוקולד המריר לבלנדר וטוחנים היטב:  מעבירים את הבלנדר למצב blend לאחר מכן מכוונים על low, ואז לוחצים על כפתור pulse וטוחנים עד שהשוקולד הופך לאבקה. עוצרים את הפעילות של הבלנדר.
  2. לאחר מכן מוסיפים לבלנדר שמנת מתוקה, חלב וקורנפלור, סוגרים את הבלנדר ומפעילים אותו על מצב cook לאחר מכן מעבירים למצב medium. עכשיוהבלנדר מתחיל להתחמם וליצור את השוקולטה (אורך הבישול כ- 8 דקות). במשך כל 2 דקות לוחצים על הכפתור pulse כדי לוודא שכל החומרים מתערבבים.
  3. חותכים קוראסון חמאה לפרוסות או קוביות ומכניסים לאפייה קצרה של 4 דק’ על חום של 180 מעלות עד שהופך לקריספי.
  4. אחרי 8 דקות שהשוקולטה כבר חמה, מעבירים אותה דרך מסננת צפופה לקערת הגשה.
  5. מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים מעט קצפת מעל קערת השוקולטה ואת חתיכות הקרואסון האפוי.

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1314.5 קק״ל 2628.9 קק״ל
פחמימות 104.7 גרם 209.5 גרם
שומן 92.1 גרם 184.3 גרם
נתרן 127.1 מ״ג 254.2 מ״ג
חלבון 16.1 גרם 32.2 גרם
סיבים תזונתיים 10.1 גרם 20.2 גרם
שומן רווי 57.8 גרם 115.7 גרם
כולסטרול 187.0 מ״ג 374.0 מ״ג
סידן 332.9 מ״ג 665.7 מ״ג
ברזל 8.7 מ״ג 17.4 מ״ג
אשלגן 1090.9 מ״ג 2181.7 מ״ג
אבץ 4.6 מ״ג 9.1 מ״ג

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody