חזה עוף בלימון ודבש של אהרוני

מנה פשוטה להכנה וטעימה בטירוף של חזה עוף שלם בזיגוג לימון, דבש וחומץ בלסמי. רק קצת אורז בצד ויש לכם ארוחה שווה
מנה פשוטה להכנה וטעימה בטירוף של חזה עוף שלם בזיגוג לימון, דבש וחומץ בלסמי. רק קצת אורז בצד ויש לכם ארוחה שווה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 19 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    413
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 413.1 קק״ל 1652.6 קק״ל
    פחמימות 26.6 גרם 106.3 גרם
    שומן 12.7 גרם 50.8 גרם
    נתרן 1059.9 מ״ג 4239.6 מ״ג
    חלבון 45.9 גרם 183.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 114.0 מ״ג 456.0 מ״ג
    סידן 90.9 מ״ג 363.7 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 793.6 מ״ג 3174.5 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 19 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    413
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 413.1 קק״ל 1652.6 קק״ל
    פחמימות 26.6 גרם 106.3 גרם
    שומן 12.7 גרם 50.8 גרם
    נתרן 1059.9 מ״ג 4239.6 מ״ג
    חלבון 45.9 גרם 183.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 114.0 מ״ג 456.0 מ״ג
    סידן 90.9 מ״ג 363.7 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 793.6 מ״ג 3174.5 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חוצים את הבצלים לחצי. קוצצים דק את הטימין. חותכים את השומר ל-4 חלקים לאורכם.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים את גרגירי השומר והתימין.
  3. מניחים את הבצלים והשומר על המחבת עם החתך כלפי מטה וצורבים עד להזהבה.
  4. ממליחים ומפלפלים את חזות העוף ומפזרים את הטימין.
  5. במחבת נפרדת מתיזים את תרסיס השמן וצורבים את חזה העוף משני הצדדים, תחילה על אש גבוהה למשך כ-2 דקות ולאחר מכן על אש בינונית נמוכה.
  6. מערבבים את מרכיבי הרוטב, יוצקים למחבת ומזגגים במשך כ-8-10 דקות, עד שכל הצדדים מצופים באופן שווה. מדי פעם מערבבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חזה עוף בלימון ודבש של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות