חזה עוף עם פטריות של ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין מנה נהדרת ועשירה בטעמים - חזה עוף עם פטריות ברוטב יין לבן. מגישים עם תוספת פירה ונהנים ממנה משביעה וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את חזה העוף לקוביות בינוניות. קוצצים את עשבי התיבול. חותכים את הפטריות לפרוסות.
  2. מכינים את העוף: מורחים את החתיכות בשמן הזית, ממליחים ומפלפלים, ומצפים בתערובת עשבי התיבול. צורבים על מחבת חמה כ-3 דקות מכל צד.
  3. מחממים את השמן במחבת אחרת ומוסיפים את המרווה והשום. מערבבים ומוסיפים את הפטריות, המלח והפלפל ומטגנים כ-3 דקות.
  4. מוזגים את היין, מערבבים, מבשלים כ-3 דקות, מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים שוב.
  5. מניחים את חזה העוף על הפטריות ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 455.3 קק״ל 2731.5 קק״ל
פחמימות 7.4 גרם 44.3 גרם
שומן 18.1 גרם 108.7 גרם
נתרן 1554.9 מ״ג 9329.4 מ״ג
חלבון 60.1 גרם 360.5 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.6 גרם
שומן רווי 3.7 גרם 22.0 גרם
כולסטרול 152.0 מ״ג 912.0 מ״ג
סידן 53.3 מ״ג 319.9 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 17.2 מ״ג
אשלגן 713.0 מ״ג 4278.3 מ״ג
אבץ 2.5 מ״ג 15.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody