חטיפים ממכרים – ספרינג רולז מטוגנים בטמפורה

ספרינג רולז צמחוניים - נהדרים למנה ראשונה או כנשנוש לאירוח! דפי אורז ממולאים בשלל ירקות קראנצ'יים, מתובלים בטעמים אסייאתים ומטוגנים בטמפורה לפריכיות מושלמת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

רולים

טמפורה

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הרולים: ממלאים קערה גדולה במים, ומרכיבים את הרולים אחד-אחד: טובלים דף אורז במים במלואו ומשאירים בפנים ל-5 שניות (אפשר לספור לאט עד 5). בשלב הזה הוא עדיין לא אמור להיות רך לגמרי. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
  2. שמים במרכז הדף את התוספות לפי הטעם. משתדלים להניח ולצופף אותן לכדי ערימה יפה. משאירים שוליים של כ-1.5 ס”מ מכל צד.
  3. מרימים את החלק התחתון של הדף, שיותר קרוב אלינו, ומניחים מעל התוספות. סוגרים מעליו בצורת מעטפה את החלק הימני והשמאלי של הדף. אם הדף טיפה נדבק - לא נורא.
  4. מניחים את הידיים על ההתחלה של הרול, ובעזרת האצבעות דוחפים ומהדקים את המילוי. מאוד חשוב לגלגל את הרולים בצורה הדוקה. מגלגלים את הרול, מוודאים שהוא סגור מכל הצדדים ושמים על הקרש. ממשיכים עם יתר הדפים והמילוי.
  5. בינתיים מחממים את השמן בסיר.
  6. מכינים את הטמפורה לפי הוראות היצרן.
  7. טובלים כל רול בטמפורה ומטגנים בשמן החם עד להזהבה מכל הצדדים. מוציאים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
  8. מגישים מיד לצד רוטב סויה.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 18.3 קק״ל 274.2 קק״ל
פחמימות 3.1 גרם 45.8 גרם
שומן 0.1 גרם 1.6 גרם
נתרן 19.6 מ״ג 294.1 מ״ג
חלבון 0.9 גרם 13.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 22.3 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 22.9 מ״ג 343.4 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
אשלגן 172.7 מ״ג 2589.8 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody